Asla öyle bişey kast etmedim etmemde hakaret vari sözlere hiç gerek yok nerden çıkardınız anlamadım ..söylediklerinizede saygı duyuyorum.
Gelelim konuya benim yazımı alıntı yapıp bu polemiği başlattığınız ana dönerseniz eğer orada aşınmış motora yağı kalınlaştırarak sadece günü kurtarır dediğimi anlarsınız okumadığınızı yada anlamadığınız düşünüyorum çünkü hiç alakasız bi şekilde harareti önler çok kral yağ diyerek cevapladınız şimdi ise
Ben pompaydı vs kast etmedim diyosunuz ama o yazıda ben bunları kastetmiştim

V8 bi motora helede bu yaşlarda bu kmlerdeki araçlara sizinde dediğiniz gibi w30 üzeri konmalıdır aksini iddia etmedim

İlk değer w yani winter soğuk derecesidir 10 yağın akışkanlığını gösteren değerdir yüksek performanslı araçlarda soğuk iklimlerde sağlıklı start için gerekli değerdir
İkincisi ise motorun optimum ısıya ulaştığındaki ısısı ve akışkanlığı gösteren değerdir
Son olarakta ben 10/60 olmaz demiyorum ki başı sonu belli tartışırsak eğer daha iyi anlarız birbirimizi kurtarmaz diyorum sizi servisleri ve yarışçıları değil yukarıda bahsettiğimiz aracı ..
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..