Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Konulanmış Görüntüleme

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Alıntı onurmackan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21 numarali kod o2 sensorunun sabit voltajda olcum yaptigini bir diger deyisle ya sensorde ya da baglantilarinda kisa devre oldugunu ya da sensorun bozuldugunu gösterir. Cat bendede iptal. Ama isik yanmiyor. Zamaninda 21 kodunu o2 sensorunun kablosunun soyulmasindan dolayi kasaya sase yaptigindan almistim. Netice itibariyle sensoru bozulmustu. Eger o2 sensoru degistrrseniz ve (suan hangi kod hatirlamiyorum) tekrar o2 sensoruyle ilgili baska bir kod alirsaniz kodu okutun. Yuksek ihtimalle sensorun zengin karisim okuduguyla ilgili bir kod alacaksiniz. Beyni sifirlayip Lpgye kalibrasyon yaptirdiginizda (araciniz lpgli ve isik lpgde yaniyorsa) isik sonecektir.
    Onur Bey ışık yanma durumu yok. Şu an için LPG de yok zaten. Bu hafta içi takılacak.
    Dediğim gibi sadece son susturucu söküldü ve düz boru konuldu. BU sırada sensöre hiç dokunulmadı. (yani aracın altına giren ben değildim ama sensör yerinde..)
    Kodları sildirdim ama yeniden kontak testi yapmadım. tecrube edince yeniden yazarım.

Benzin tüketimimden bahsedecek olursam Ortalam tüketim 20 lt yazıyor. Dağ bayır yaptım. kısa mesafede kullandım. bursa şehir içi düz yolda da sürdüm. öncesinde 17,5 idi. (düzel aracımdan sonra bu rakamları yazdığıma ben bile inanamıyorum
    depo tam dolu idi. şu an gösterge yarım çizgisine yakın. yapılan yol 196 km. (200 diyelim.) Göstergemde doğru çalışıyorsa eğer durum bu.
    +200 km daha yapsak depo biter gibi.
    Konu ukymk55 tarafından (05.Ekim.2015 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir.