Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
HALLOOOOOOO..... ! Bırakın bu hesapları !!!

"Çok yakan araç yoktur, sahibi az kazanan araç vardır !!!! "

Grand Cherokee'mi sadece Hobby amaçlı, güç anlamında kendimi tatmin için, 2.nci araç olarak kullanıyorum.

Gaz yok ! Saf benzin ile ( ki 97 oktan' dan şaşmam ) gaza bastığımda 35' ler ile koltuğuma yapışıyor tüm basıncı göğsümde hissediyorum ! ve, her defasında ; " işte bu !!! " diyorum...... !

Dünyaya bir defa geliyorsunuz...., bir dakika sonra yaşayacağınızın hiç bir garantisi yok ! anı doyasıya hakkettiği şekilde yaşayın...! 8 silindirli benzinli bir makinayı kullanan son jenerasyonuz...., ilerde vızzz vızzzz sesli elektirikli otomobillerin dolaştığı bir dünyada torunlarınıza anlatacağınız gerçek bir hikayeniz olsun !

Bırakın gündelik tek araç olarak kullanmaya çalışmayı, 2.nci aracınız olsun, haftada sadece bir kaç saat hazını tam anlamıyla hissedin...! ZJ bir efsanedir...! Bugün 35' lerle 100 km.ye 7,5 saniyede ulaştığımda bir kez daha anladım bunu..., hiç şüphemde olmamıştı...! Ben ne istediğimi iyi biliyorum...., başka arayışa da gerek yok , Amerika' yı ikinci kere keşvetme arayışları ki tam saçmalık ! Zırt pırt abuk subuk tatminsiz birbiri ile hiç bir karakter alakası olmayan değiştirişler bana göre değil !
Aracı ilk aldığım zamanı hatırlarsın abi. Ben de çok hesap kitap yapıyordum. Sonra senin dediğine geldim. Yok yedek parçası pahalı yok vergisi yüksek yok çok yakıyor bıraktım bunları. Ben arabaları seviyorum. Bu benim hobim. Lüks yerlerde yemek yemiyorum, çok pahalı markalar giyinmiyorum ama arabama harcıyorum ve böyle mutlu oluyorum. Gerisi hikaye.

Bana "Vergisi, yedek parçası, yakıtı pahalı ne yapacan bu arabayı?" diyenlere sizin hayatta almadığınız keyfi alıyorum diyorum susuyorlar