Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Üye
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim WJ 2 cm sağa yatık duruyor. Acaba bu izolatorlerden mi kaynaklı? Bir de izolatorlerin işlevi nedir tam olarak? Bitik ezilmiş olması neye sebep olur? Bu arada araçta 1.5" helezon amortisor kit var.
    burak direksiyonu durduğunda sağa sola salla..araba yay ve amortisörü tam otursun...ve tüm jeeplerde olan şeydir ki araç şöför tarafı yani sol taraf herzaman yüksektir..sebebi tek yolculuk yaparken ortalama ağırlık 70 kg ile araç tam düz dursun diye...şimdiye kadar 5 jeep sahibi oldum hepsine kit uyguladım ve hepsi 1-2 cm çöküktü sağa..yani mıncıklamayı bırakın şu araçlarınızın keyfini çıkarın...sevgiler

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Alıntı Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burak direksiyonu durduğunda sağa sola salla..araba yay ve amortisörü tam otursun...ve tüm jeeplerde olan şeydir ki araç şöför tarafı yani sol taraf herzaman yüksektir..sebebi tek yolculuk yaparken ortalama ağırlık 70 kg ile araç tam düz dursun diye...şimdiye kadar 5 jeep sahibi oldum hepsine kit uyguladım ve hepsi 1-2 cm çöküktü sağa..yani mıncıklamayı bırakın şu araçlarınızın keyfini çıkarın...sevgiler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi onu bana biri daha dedi, beni oturttu koltuğa, ölçtüler denk çıkmıştı. Bak bi yaşıma daha girdim. Ama şöyle birşey var, benim sol ön amortisor yere dike yakın doğrultuda inerken sağdaki yere daha yatay iniyor. Ben bunla mı alakalı acaba demiştim. Bi de resimde dikkat edersen sağ amortisor ile şase arasında tek lastik conta var solda iki tane var. Niye öyle yapmışlar bilmiyorum.

Resimlerini çekip yabancı bi foruma koymuştum. Buraya da koyayım.

SAÖ1.jpg

SÖ1.jpg