Maverick Nickli Üyeden Alıntı Serkan Abi ne yaptın? 5 bin km'de yağ mı değişmeye başladın? Serkan abin napsin olum WJ bu kici basi tutmaz, damlatir bozulur... Sent from my iPhone using Tapatalk
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Serkan abin napsin olum WJ bu kici basi tutmaz, damlatir bozulur... Sent from my iPhone using Tapatalk Abi adam canı sıkıldıkça gidiyor yağ filtre değiştiriyor. Bakma sen benden daha pimpirikli. GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Diferansiyel kapagini degistirirken yagi nasil muhafaza edelim bilemedik, katkili yag ekledik, 30-40 binde degistiriyorum ben, ilk aldigimda, bir de simdi Tap tapa tapa tap... Tap tap O kırmızı kapak yeni mi?
Death Wobble Dosyası Grand Cherokee WJ Soğutma Suyu Eksiltmesi Grand Cherokee WJ Direksiyon Yağı Grand Cherokee WJ Sunroff Gideri Temizliği Grand Cherokee WJ Vites Işıkları Grand Cherokee WJ Modifiye Kaput Altı Aydınlatması
Maverick Nickli Üyeden Alıntı O kırmızı kapak yeni mi? Yooo, üzerinde orjinal vardı ben kırmızıya boyadım In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Yooo, üzerinde orjinal vardı ben kırmızıya boyadım In Vino Veritas in Aqua Sanitas ARB kapağın çakmasını yapmışlar, ilk efa görüyorum..., 4x4 yazan yerde ARB yazar aslında
Beatrix Nickli Üyeden Alıntı ARB kapağın çakmasını yapmışlar, ilk efa görüyorum..., 4x4 yazan yerde ARB yazar aslında Doğrudur abi, fiyat yarı yarıya, e benim canavara yeterde artar, Stock kapaktan daha iyi. Goliath markaymış!! In Vino Veritas in Aqua Sanitas
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Serkan abin napsin olum WJ bu kici basi tutmaz, damlatir bozulur... Sent from my iPhone using Tapatalk Wj e gurban ol sen. Klima suyu dışında damlayan yer yok, zamanı gelen sıvı ve parçaları değiştiriyorum. Daha dur neler yapacağız. Kupon araba olacak In Vino Veritas in Aqua Sanitas
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Wj e gurban ol sen. Klima suyu dışında damlayan yer yok, zamanı gelen sıvı ve parçaları değiştiriyorum. Daha dur neler yapacağız. Kupon araba olacak In Vino Veritas in Aqua Sanitas Aferin kaptan seni motive etmek icin yapiyorum, kaplanin gozu hesabi iyi bak evlada Sent from my iPhone using Tapatalk
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Wj e gurban ol sen. Klima suyu dışında damlayan yer yok, zamanı gelen sıvı ve parçaları değiştiriyorum. Daha dur neler yapacağız. Kupon araba olacak In Vino Veritas in Aqua Sanitas Abbas tan memnunum şimdilik pekte bırakmayı düşünmüyorum ilerleyen yıllarda işallah Rubicon hedef 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Kuralları