Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Geze-gen polar ve yelekleri

Hybrid View

Üye Kanuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İSTANBUL
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seda verdiğin emeklere teşekkürler...

Bende en azından size mesleki tecrübem ile destek olayım ;

Nakışçıya Kesinlikle ve kesinlikle önce benzer bir kumaşa ( onların ellerinde muhakkak vardır, renk önemli değil...) desenlerin bir karşıt numunesini yaptırın, detaylı resmini çekip bana atarsanız gerekli kritikleri doğrultusunda düzeltmeleri nakışçıyla e-mail ile yaptırırım..., aceleye getirmeyin yoksa aldığınız polarlar heba olur !!!
    10 cm'lık bir ebatta polar üzerine yapılan nakışta asla "doğa ve macera sporları" yazısının detayını alamazsınız ! Yazı çok küçük ve ince olduğundan poların tüyleri arasında kaybolur..! Önce bir deneme yapmalı.
    Nakış ipliği kesinlikle MADERA marka olmalı ve çin iğnesi diye adlandırdığımız işlemde nakış tam örtücü olmalı, nakış maliyetleri iğnenin vuruş sayısına göre çıkartılır, vuruş sayısıda zamanla doğru orantılıdır. Yani nakışçı vuruş sayısından kaçarak hem iplikten hemde zamandan kazanmak ister ama bunun karşılığında kalitesiz bir nakış ortaya çıkar.

Kolay gelsin....
    Bahsettigin deneme nakisini ben de soyledim abi...yapacagiz...olmazsa Nakışı armaya cevirecegiz....aslinda detaylari seninle de paylasmak istiyordum ama musait olmayabilirsin diye rahatsiz etmek istemedim...sen de uygun isen bundan sonra telefonda bolca rahatsiz ederim seni...

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Kanuni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettigin deneme nakisini ben de soyledim abi...yapacagiz...olmazsa Nakışı armaya cevirecegiz....aslinda detaylari seninle de paylasmak istiyordum ama musait olmayabilirsin diye rahatsiz etmek istemedim...sen de uygun isen bundan sonra telefonda bolca rahatsiz ederim seni...
    Seda, devamlı hastanedeyim ama laptop hep yanımda ve online durumda. Nakışçı karşıt numuneyi yapsın, resmini bana atsın info@ita-textile.com biz birbirimizin anlayacağı dilden konuşuruz. Hem textilci olduğumu bildiğinden daha itinalı ve dikkatli hareket eder.