sevgili geze-genler...
perşembe günü salih kılıç ve tombik oğlu ege ile decathlona gittik....gelgelelim evdeki hesap decathlona uymadı...daha evvel beğendiğimiz polar hem sayı olarak yeterli değildi hem de kalite olarak hoşumuza gitmedi...mert başkana da danışarak renk ve çeşit konusunu çözdük...fiyat olarak daha pahalı fakat bir o kadar da yoğun kumaş kalitesine sahip yeni modellerde karar kıldık....yelek konusunu da oradan çözemedik...bayramın 3 ve 4. günleri de yelek işini çözmeyi planlıyorum....polarlar nakış yapılacak yere teslim edildi...nakış yapan firma ile 110 parça kıyafet üzerine pazarlık yapmıştım...lakin miktar düşünce polar başına 4 tl gibi maliyet arttı...polarları decathlondan 69,95 tl'ye aldık...15 tl de nakış maliyetimiz var....toplamda 85 tl'ye maloluyor....kızlar için aldığımız polarlar da 24,95 tl...nakış maliyetiyle toplam maliyeti 40 tl oluyor....yelek işini de çözdükten sonra sizlere hesap numarası vereceğim...kargo işini yeleklerle birlikte tek seferde halletmeyi planlıyorum....polarlar bayramdan sonraki cumartesi hazır olacak....yelekleri de bayram sonrası teslim edersem onlar da polarlarla birlikte alınabilir....yelekler için bana şans dileyin...inşallah çabuk hallederim...polarlarda önde sağ göğüste üst satırda""geze-gen.com"" alt satırında ""doğa ve macera sporları"" yazacak....büyüklük 5cm*10 cm olacak....sırt kısmında ise 25cm*13cm kertenkele motifli logomuz olacak....renk seçme şansınız var...elimden geldiğince istediğiniz rengi göndermeye çalışırım ama halledemezsem lütfen gönül koymayın....ayrıca nakış yapan yerde aklımıza gelmeyecek güzellikte mamuller gördüm....2 ayda bir yeni ürünler yaptırıp sizlere göndermeyi ve bu vesile ile ticaret hayatıma başka bir boyut katmayı planlıyorum

allah bereket versin
şimdiden tüm geze-gen'lerin bayramlarını kutluyorum...sağlıcakla kalın