Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Üye Monachus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Şehir içi değil, dışı değil ama bol yokuşlu yolda 12-13 litre dizel, tamamen dur-kalk trafiğinde 15-16 litre dizel.. Bu değerler biraz artmış hali... 12-13 olan değer kışın ( kış lastikleriyle ) 11 litre civarındaydı... Araba 2300 kg., motor 3 litre..
    MAF sensörü taktırıp deneyeceğim, düşerse kesin değişim....

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin için hesapladım düğmesiz. lpg bitti. 45 litre alıp doldurmuştum depoyu 160 km dayandı ve bitti.yani 100 km de 28 litre. tamamı şehiriçi diyebilirim zevkli kullanım kırmızı ışıklarda aragazlı falan senin gibi eziyetli dede gibi değil...
    Abi, senin araç 5.2, hayvan gibi lastik ve yükseltme var, deli gibi gazlıyorsun ve yine bana göre iyi.

Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu güne kadar Hilton'un kapalı otoparkında uyumuş, bende de kapalı otoparkta özel oksijen çadırında yatıyor...
    Vaay, iyi sistemmiş.

Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şehir içinde Benzin ile ( LPG yok ) 17,5 lt. yakıyorum, acaba razı mı olsam yoksa birşeyler yapmalımıyım....
    Abi senin arabada da deli gibi lastik ve yükseltme var. 17,5x1,10=19,25 Litre gaz yapar. Bence çok iyi değer.

Alıntı Monachus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şehir içi değil, dışı değil ama bol yokuşlu yolda 12-13 litre dizel, tamamen dur-kalk trafiğinde 15-16 litre dizel.. Bu değerler biraz artmış hali... 12-13 olan değer kışın ( kış lastikleriyle ) 11 litre civarındaydı... Araba 2300 kg., motor 3 litre..
    MAF sensörü taktırıp deneyeceğim, düşerse kesin değişim....
    Normalde MAF sensörü yok mu ki araçta?

Üye Monachus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Normalde MAF sensörü yok mu ki araçta?[/QUOTE]

Hava filtresinin ucundaki sensör MAF sensörü değil mi ? Tamiri mümkün olmayan, fiziken bile ulaşılamayan bir yerde, giren hava miktarını ölçen sensör işte.. Var tabii ki ama yakıt için önemli bir sensördür, bakalım benimki düzgün çalışıyor mu?

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Monachus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde MAF sensörü yok mu ki araçta?
    Hava filtresinin ucundaki sensör MAF sensörü değil mi ? Tamiri mümkün olmayan, fiziken bile ulaşılamayan bir yerde, giren hava miktarını ölçen sensör işte.. Var tabii ki ama yakıt için önemli bir sensördür, bakalım benimki düzgün çalışıyor mu?[/QUOTE]

Hah şimdi oldu, ben "Bende yok, yeni alacam." dedin sandım hocam. Onu galiba temizliyorlar. Ergün Abi yazmıştı. Çok hassas bir temizlik gerektiriyor. İllaki değişmesine gerek olmayabilir.