Toplam 766 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bu gün kendime ne aldım...

Hybrid View

Yeni Üye
    Seda , yıl başından bu yana hiç bir şekilde siteye kaydımı yapamadım . Sağa olsun sevgili Halil İbrahim bey , telefonla beni aradı hal hatırımı sordu bu arada derdimi anlattım , kendileri gereğini yaptılar - burada Halil beye çok çok teşekür ederim. Nihayet , dostlarımın arasına döndüm. Hayırlısı olsun. Herkeze selamlar ve sevgilerimi iletirim - görüşmek üzere.
    Saygılarımla.
    Bahaddin Çelik(bettino)

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Bettino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seda , yıl başından bu yana hiç bir şekilde siteye kaydımı yapamadım . Sağa olsun sevgili Halil İbrahim bey , telefonla beni aradı hal hatırımı sordu bu arada derdimi anlattım , kendileri gereğini yaptılar - burada Halil beye çok çok teşekür ederim. Nihayet , dostlarımın arasına döndüm. Hayırlısı olsun. Herkeze selamlar ve sevgilerimi iletirim - görüşmek üzere.
    Saygılarımla.
    Bahaddin Çelik(bettino)
    bana niye söylemedim hala küsmüyüz yoksa
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Yeni Üye
    Sevgili dostlarım , burada anlaşalım ben hiç kimseye küskünlüğüm olmadı. Yalnız iş yerimde'ki yöğunluk ve problerden kaynaklanan bir kopmam oldu,neyse'ki şimdilik rahatladım. Herkezi sevgi ile selamlarım.
    Sevgili Mert kardeşim, sana niç küsmedim . Ben o an kızarım - on dakka sonra unuturum.
    Sevgi ve saygılarımla.
    Bahaddin Çelik(bettino)

Bu Konu için Etiketler