Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selam uzun süredir giremedim siteye çünkü VIC ekranının derdiyle uğraşıyorum birazda çözülemeyen bu sebepten ötürü soğudum arabadan 2 hafta önce vic ekranı birden kapandı neyse söktük baktık yanmış tamir olmadı yada yapamadılar artık bilmiyorum, çıkma bi ekran aldık taktık 1 hafta filan çalıştı sonra arada sırada açılıp kapandı bütün uyarıları yakıp söndürüp filan düzeldi derken geçen hafta oda yandı şuan soketi söktük o şekilde duruyor soketi takılı olunca klimayla radyoyu kitliyor çünkü, bu vic ekranını neden yakar bu araba bi tane daha vic alıp taksak onuda mı yakacak acaba sorun nerden kaynaklanır arabanın beyninde mi bi sıkıntı var elektrik tesisatında mı beni bi aydınlatırsanız sevinirim
    geçmiş olsun abi teybi klimayı falan kilitliyorsa başka elektriksel bişey var ama kim anlar onu bulmak sorun
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun abi teybi klimayı falan kilitliyorsa başka elektriksel bişey var ama kim anlar onu bulmak sorun
    aynen abi yanınca teyple klimayı da kitliyor çalıştıramıyoruz, şuan soketi sökük duruyor vic klimayla teyp çalışsın diye, valla müsait bi zamanımda maslak tarafına bi bakıcam bakalım bostancı sanayide bizim arabaların elektriğinden anlayan pek yok malesef, olmadı bi vic daha denerim onuda yakarsa komple elektrik tesisatını mı değiştiririz başka bi beyin mi bakarız bilmiyorum artık