Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aracına hiçbirşey olmaz abi rahat ol sen zorlamadığın sürece ama yarış psikolojisi işte 3-2-1 start dediği zaman gaza yükleniyorsun ister istemez ama raid kısmında süreden ziyade yolu hatasız bitirmek önemli ben geçen yıl çok zorladım şanzımanı elime aldım ama 2. olduk 3 gün üstüste egsoz koptu kaynak yerinden başka da birşey olmadı çakıllı kayalı taşlı yollar olduğu için egsoz sallantıya dayanamadı onun dışında tripmaster sanırım veriyorlar bu sene olmasa da sorun yok telefonda uygulama var ordan takip edebilirsin copilotla kesinlikle katıl derim maddi olarak zorlamayacaksa 3 günlük yaşanaası bir tecrübe
Şanzımanı dağıtacak kadar araca güç biniyorsa ya da sallantıdan egzost kopuyorsa ciddi sıkıntılı parkurlar var sanırım
Maddiyat olarak yarış giriş ücreti ve yakıt haricinde neler çıkar tam net kestiremiyorum hiç tecrübem olmadığı için. o yüzden zorlarmı zorlamazmı bilemiyorum. ama kayalık olduğu için lastik masrafı da çıkabilir diye tahmin ediyorum. başka birşey varsa aklıma gelmiyor şuan. Ama maddiyattan önce arabayı kırmadan geri gelebilmek önemli benim için, yoksa onun derdi daha büyük olur

Online kaydımı yaptım geçen hafta, ödeme için aradığımda biraz bekleyin dediler. bakalım nasıl olacak.
Buradan katılmayı düşünen var mı bu sene?