cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Kaç aydır süre gelen kafa patlatmalar sonucunda yeşil hayvanıma bugün nihayet 2" get ve 245/75/16 BF KO2 leri taktım mutluyum IMG_1535.jpg IMG_1618.jpg IMG_1621.jpg IMG_1622.jpg IMG_1633.jpg Benimkine yaklaşamamış kardeşim güle güle kullan 10 numara olmuş
archway Nickli Üyeden Alıntı Benimkine yaklaşamamış kardeşim güle güle kullan 10 numara olmuş Çok teşekkür ederim abim senden de bi foto bekliyoruz lastikleri takınca
cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Çok teşekkür ederim abim senden de bi foto bekliyoruz lastikleri takınca Aynen lastik ve jant
28 haziranda muayenesi bitmişti bugün tuzla'da muayenesini yaptırdım far kaynaklı hafif kusurlar haricinde sıkıntısız geçtik IMG_1734.jpg
cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı 28 haziranda muayenesi bitmişti bugün tuzla'da muayenesini yaptırdım far kaynaklı hafif kusurlar haricinde sıkıntısız geçtik IMG_1734.jpg BF harbiden çok güzel duruyor
archway Nickli Üyeden Alıntı BF harbiden çok güzel duruyor Abi aynen bu yeni desen KO2 ler baya iyi gerçi biraz tuzlu oldu ama bana değdi yani pişman değilim
Forum Kuralları