Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mutulug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.1994 model beyaz renk grand cheroki 5,2 aldım.ilk çalıştırmada platin patlatır gibi patlatma sesi geliyor.ateşlemede bi sorun var diye düşünüyorum.fikirlerinizi almak isterim,eğer buji kablosu yada ateşleme bobininden ise tamirciye gitmeden ben alıp değiştireyim diyorum ne dersiniz.
    Hayırlı olsun Murat, kazasız belasız inşallah...Lpd var mı arabada?

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Üye mutulug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Murat, kazasız belasız inşallah...Lpd var mı arabada?

Teşekkür edrim.lpg var.sabah ilk çalıştıktan sonra bir süre randımanlı çalışmıyor.ısındıktan sonra düzeliyor.

Teşekkür edrim.lpg var.sabah ilk çalıştıktan sonra bir süre randımanlı çalışmıyor.ısındıktan sonra düzeliyor.
    İyi bir gazcı görsün arabayı, lpg ayarları önemli, ayrıca benzin pompası arızalı gibi, buji ve kablolarına da bakılsın acilen

Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi bir gazcı görsün arabayı, lpg ayarları önemli, ayrıca benzin pompası arızalı gibi, buji ve kablolarına da bakılsın acilen

Çok teşekkür ederim.aracımın ısı müşürü ,krank müşürü(ortadan kırıkmış japonla yapıştırılmış)distirübütör tablası ateşleme böbini değişti.ama halen düzelmedi sıkıntı,araba stop etmeden önce gaz düğmesinin ışıkları sönüyor.sanırım lpg beyni ile alakalı bir derdi var arabamın.dediğiniz gibi bi gazcının elini öpücem sanırım.

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Çok teşekkür ederim.aracımın ısı müşürü ,krank müşürü(ortadan kırıkmış japonla yapıştırılmış)distirübütör tablası ateşleme böbini değişti.ama halen düzelmedi sıkıntı,araba stop etmeden önce gaz düğmesinin ışıkları sönüyor.sanırım lpg beyni ile alakalı bir derdi var arabamın.dediğiniz gibi bi gazcının elini öpücem sanırım.
    beyinden önce ufak kondansatörler var, onlara baktırın, benim araçta da oldu, LPG de direk stop ediyordu, önce beyinden şüphelendiler, yenisi geldi düzelmedi, sonra kondansatörü değiştirdiler sorun kalmadı, 100 TL ye halloldu.

Lpg ile alakalı olmadığını tespit ettim dün benzinde de aynı şeyi yaptı yolda kaldım.yeni bi cvp paylaştım yardım edebilecek çıkar umuyorum

Lpg ile alakalı olmadığını tespit ettim dün benzinde de aynı şeyi yaptı yolda kaldım.yeni bi cvp paylaştım yardım edebilecek çıkar umuyorum
    Sevgili Murat, geçmiş olsun öncelikle; hava yakıt oranı ile alakalı bir durum olabilir, ECU hava yakıt oranını ayarlayamıyor olabilir...ayrıca düşük bir ihtimalde olsa(dile getirmek istemem asla) ama ömrü bitmek üzere olan motorlarda da yaptığı görülmüştür bu arızanın aynısını! Araç kaç km'de motoru nasıl, ne durumda öğrenmemiz gerek senden...buluruz mutlaka çözeriz adım adım gidersek👍