Kadir Nickli Üyeden Alıntı Üstüne çok gitmeden hemen şanzımana baktır masraf büyemesin HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tamam kadir yardımların için teşekkür ederim
yücesoy Nickli Üyeden Alıntı Tamam kadir yardımların için teşekkür ederim Rica ederim bu arada arazi şanzımanında da problem olabilir su sesine benzer dediğin için çok üstüne gitmedik ama şaftlardan da ses geliyo olabilir HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadir Nickli Üyeden Alıntı Rica ederim bu arada arazi şanzımanında da problem olabilir su sesine benzer dediğin için çok üstüne gitmedik ama şaftlardan da ses geliyo olabilir HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yok kadir bu arabanın adam olacağı yok,bilgisayara bağlatıcam bakalım ne çıkacak
yücesoy Nickli Üyeden Alıntı Yok kadir bu arabanın adam olacağı yok,bilgisayara bağlatıcam bakalım ne çıkacak Stres yapma çözülür cihazla şanzıman arızalarını çok az çözebilirsin solenoid dışında bir arıza çıkmaz ist damıydın ? HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadir Nickli Üyeden Alıntı Stres yapma çözülür cihazla şanzıman arızalarını çok az çözebilirsin solenoid dışında bir arıza çıkmaz ist damıydın ? HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi kocaelideyim ama iş icabı haftada 2-3 sefer istanbula geliyorum
yücesoy Nickli Üyeden Alıntı kocaelideyim ama iş icabı haftada 2-3 sefer istanbula geliyorum İzmitte bi kaç yer varmış bi ara çok duymuştum ama HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Kuralları