Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flowmaster taktırdıktan sonra haliyle bi miktar daha gaza basarak kullanmaya başladım bundan sebep bazen yanık kokusu geliyor kullanırken,takarken düzgün takamadıklarındanmıdır yoksa sıkıntı bende mi çok mu basıyorum egzozcuya götürüp kontrol ettirsem mi
    Oguzhan flowmaster üzerindeki boya belirli bir süre yanık kokusu verecektir.ancak şunuda bir kontrol et.motor külbütör kapağı yağ sızdırıyor ve bu sızan yağ manifolda akıyorsa sıcak manifold yağı yakacak ve havalandırma kanalından içeri yağ kokusu verecektir.böyle bir durum olmadığından da emin ol...

HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oguzhan flowmaster üzerindeki boya belirli bir süre yanık kokusu verecektir.ancak şunuda bir kontrol et.motor külbütör kapağı yağ sızdırıyor ve bu sızan yağ manifolda akıyorsa sıcak manifold yağı yakacak ve havalandırma kanalından içeri yağ kokusu verecektir.böyle bir durum olmadığından da emin ol...

HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Anladım hocam 2 gündür kafaya takıyodum neden olur diye,bahsettiğin diğer durumu da haftasonu bir kontrol edeyim aklımda soru işareti kalmasın teşekkür ederim cevap için

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Anladım hocam 2 gündür kafaya takıyodum neden olur diye,bahsettiğin diğer durumu da haftasonu bir kontrol edeyim aklımda soru işareti kalmasın teşekkür ederim cevap için
    Ben fm taktırdığımın ikinci günü aracın altından dumanlar ve kokular yükselmeye başlamıştı.
    Sonra bunun yeeni egsoz olduğunu anladım. koku sebebi budur muhtemelen

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Ben fm taktırdığımın ikinci günü aracın altından dumanlar ve kokular yükselmeye başlamıştı.

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Bende yakacağım sandım bi yerlerini hocam ne kadar süre sonra geçiyor o yanık kokusu olmazsa geçene kadar sıkıştırmayım pek