Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Antalya Feslikan Yaylası keşif gezisi

Hybrid View

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı Windofchange Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam merhaba ben feslıkan yaylasında arsa arıyorken buraya kadar gelmıs forumunuza uye olmus cok gezentı biriyim Feslıkanı gormüş birisi olarak bana fıkır verebılırmısınız hangı sezonlarda gıdıyorsunuz oraya yazın mı sadece kışı hıc gordunuzmu bendede 4X4 var arazı suv yolların durumu nedır cok ucurummudur gıbı sorunsallar ıcındeyım hafta sonu gıtmeyı planlıyorum bır kac arsa gozume kestırdım vılla ımarlı bakmak ıstıyorumda teşekkur edıyorum
    Merhaba, bu kış ciddi kar yağdı oralara, geçenlerde tekrar gittim aşağıdaki fotoda da görebileceğiniz gibi feslikana doğru tekerlek izi yoktu ben de çıkmadım bu yılki gibi kışlarda bir kaç gün gidip gelemezsiniz diğer zamanlarda çok güzeldir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Yeni Üye Windofchange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, bu kış ciddi kar yağdı oralara, geçenlerde tekrar gittim aşağıdaki fotoda da görebileceğiniz gibi feslikana doğru tekerlek izi yoktu ben de çıkmadım bu yılki gibi kışlarda bir kaç gün gidip gelemezsiniz diğer zamanlarda çok güzeldir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

cıddı yol kapanmıs yaa. sımdı gordum mesajınızı 3 sattır sahıbınden comda ılanlara bakarken saatı farketmemısım gonderdıgınız fotoya bakacak olursak benım feslıkana bu hafta gıtme durumum askıya alınmıstır kemer ovacıga gececegım gıbı gorunuyor bu yol durumlarını bırde nereden ogrneıyorsunuz onlıne kullandııgnız bır progrmaveya tavsıye web sayfanız varmıdır gezdıgınız ıın hazırlıklı yola cıkıyorsunuzdur ondn dedım.teşekkur ederım.

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    cıddı yol kapanmıs yaa. sımdı gordum mesajınızı 3 sattır sahıbınden comda ılanlara bakarken saatı farketmemısım gonderdıgınız fotoya bakacak olursak benım feslıkana bu hafta gıtme durumum askıya alınmıstır kemer ovacıga gececegım gıbı gorunuyor bu yol durumlarını bırde nereden ogrneıyorsunuz onlıne kullandııgnız bır progrmaveya tavsıye web sayfanız varmıdır gezdıgınız ıın hazırlıklı yola cıkıyorsunuzdur ondn dedım.teşekkur ederım.
    Maalesef öyle bir program ya da web sayfası yok, bizim geyikbayırında evimiz olduğu için en garantisi komşulara sormak oluyor

Nereden
    Antalya
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef öyle bir program ya da web sayfası yok, bizim geyikbayırında evimiz olduğu için en garantisi komşulara sormak oluyor
    gordum evınızın fotografını babanız cokm zevklı guzel yapmıs ben daha kucuk mınımal bır vılla degılde tek kat bahce agırlıklı ıstıyorum nasıp bakalım bu ay bıtırıcem ama tapu işini kafaya koydum ..yol durumu ıcın söyle bır yol ızledım..Emlakcıya mesaj attım oradakı hava durumuna baktım 1 haftalık guneslı gorunen gunlerın cıktısını aldım

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antalyalılar çoğalıyor
    Antayalı deıglım serkan abı ızmırlıyım ama burada yasıyorum tesekkurler

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Küçükçekmece
    gordum evınızın fotografını babanız cokm zevklı guzel yapmıs ben daha kucuk mınımal bır vılla degılde tek kat bahce agırlıklı ıstıyorum nasıp bakalım bu ay bıtırıcem ama tapu işini kafaya koydum ..yol durumu ıcın söyle bır yol ızledım..Emlakcıya mesaj attım oradakı hava durumuna baktım 1 haftalık guneslı gorunen gunlerın cıktısını aldım

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Antayalı deıglım serkan abı ızmırlıyım ama burada yasıyorum tesekkurler
    İzmir candır Ülkemizin heryeri ayrı güzel inşallah istediğiniz bahçe ağırlıklı yeri bulup alırsınız

Nereden
    Antalya
    Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir candır Ülkemizin heryeri ayrı güzel inşallah istediğiniz bahçe ağırlıklı yeri bulup alırsınız
    Amın İnsallah cok teşekkur edıyorum