mjz66 Nickli Üyeden Alıntı İlk marşta rahat çalışıyor mu!? SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yok çalışmıyor tam, satıp WJ almayı düşünüyorum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Yok çalışmıyor tam, satıp WJ almayı düşünüyorum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Al al hayrını gör 300 bin lira para harcadınız Burakla o leşlerinize anca yolda yürür hale geldiler😂 SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Al al hayrını gör 300 bin lira para harcadınız Burakla o leşlerinize anca yolda yürür hale geldiler SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tanıştırayım, LEŞ. Seninkini toplamaya kalksak o kadarla da kurtaramayız. Burak ın araç ortadan şasi kaynaklı ama seneye sıfırını alcam diyor Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Tanıştırayım, LEŞ. Seninkini toplamaya kalksak o kadarla da kurtaramayız. Burak ın araç ortadan şasi kaynaklı ama seneye sıfırını alcam diyor Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Sağol topluydu zaten hep, masraf yapılmadı...bebeek😉 Ortadan şase eklemeli haa vah vaaah bilmiyordum bunu ahahaguudhshhs😂😂 SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Sağol topluydu zaten hep, masraf yapılmadı...bebeek Ortadan şase eklemeli haa vah vaaah bilmiyordum bunu ahahaguudhshhs SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi MAŞALLAH 2 side 10 numara Levent pasta cilayı nerede yaptırdın yada hangi marka bende yaptırmak istiyorum
archway Nickli Üyeden Alıntı MAŞALLAH 2 side 10 numara Levent pasta cilayı nerede yaptırdın yada hangi marka bende yaptırmak istiyorum Eyvallah Serkancım; cila bu... SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Kuralları