Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Koltuk ısıtmaları elden geçirildi onarıldı. (sürücü tarafı kablosu kopmuş döşeme içinden)

VİC ekran elden geçirildi (coolant bad sensör uyarısı o günden sonra görmedim, genelde biraz kasis çukur görünce araba uyarı veriyordu hemen)

Ayna Hafızalarının araç kapılarını ilk açarken ayarsızda kalması problemi için aynalar çıkarılıp temizlendi motorlar vs.. Oldu galiba.
    Yaptıracak bişey kalmadı arabada Maşallah

Herkese hayırlı haftalar dilerim.

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koltuk ısıtmaları elden geçirildi onarıldı. (sürücü tarafı kablosu kopmuş döşeme içinden)

VİC ekran elden geçirildi (coolant bad sensör uyarısı o günden sonra görmedim, genelde biraz kasis çukur görünce araba uyarı veriyordu hemen)

Ayna Hafızalarının araç kapılarını ilk açarken ayarsızda kalması problemi için aynalar çıkarılıp temizlendi motorlar vs.. Oldu galiba.
    Yaptıracak bişey kalmadı arabada Maşallah

Herkese hayırlı haftalar dilerim.
    ZJ'lerin koltuk ısıtmaları kendini baya baya hissettiriyormu çalışırken ? Ben şüpheliyim bizimkilerin çalışıp çalışmadığından.

- - - Mesaj Birleştirme - - -

235/70/R16 BF AT KO2 siparişini verdim. Perşembe cumaya fotoğraf paylaşırım.
    facebook.com/jeepoffroadturkiye
    instagram.com/jeepoffroadturkiye

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Alıntı ycankes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ZJ'lerin koltuk ısıtmaları kendini baya baya hissettiriyormu çalışırken ? Ben şüpheliyim bizimkilerin çalışıp çalışmadığından.

- - - Mesaj Birleştirme - - -

235/70/R16 BF AT KO2 siparişini verdim. Perşembe cumaya fotoğraf paylaşırım.
    Sabah arabaya binip motoru çalıştırdıktan sonra ısıtıcıyı açıyorum 2 seviyeye. Tahminim 1 dakika olmadan yeterince ısınıyor ve 1. seviyeye indiriyorum ya da hep kapatıyorum. Hep 2. seviye açık bırakırsam da oluyor belli bir ısıda kendini sabitliyor zaten. yumurta pişirecek gibi olmuyor ama ısı seviyesi sobaya kıçını dönüp ısıtmak gibi bir seviyeye geliyor . ama sürekli 2. seviydde olması terlemeye neden olabilir Performans neredeyse ilk günkü gibi diyebilirim. Yolcu tarafı da aynı ölçekte...
    Konu ukymk55 tarafından (29.Kasm.2016 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah arabaya binip motoru çalıştırdıktan sonra ısıtıcıyı açıyorum 2 seviyeye. Tahminim 1 dakika olmadan yeterince ısınıyor ve 1. seviyeye indiriyorum ya da hep kapatıyorum. Hep 2. seviye açık bırakırsam da oluyor belli bir ısıda kendini sabitliyor zaten. yumurta pişirecek gibi olmuyor ama ısı seviyesi sobaya kıçını dönüp ısıtmak gibi bir seviyeye geliyor . ama sürekli 2. seviydde olması terlemeye neden olabilir Performans neredeyse ilk günkü gibi diyebilirim. Yolcu tarafı da aynı ölçekte...
    Anlaşıldı. Benimkiler çalışmıyor. Teşekkürler.
    facebook.com/jeepoffroadturkiye
    instagram.com/jeepoffroadturkiye