Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın arkadaşlar sormak istediğim dün İstanbul'a dönerken check enginee uyarı yazısı verdi araç emniyet şeridine çekip yeniden çalıştırdım ve yazı gitti 40 km sonra yeniden yandı aynı işlemi tekrar yaptım bu seferde gene aynı 40-50 km sonra tekrar aynı uyarıyı verdi.Araçta herhangi bir sorun olmadı bende o şekilde döndüm hararet normaldi devir de bir sorun yoktu akü tamdı.Sizce bu neden olmuş olabilir yapmam gereken birsey varmı ? Ustaya göstermeye yada makineye bağlatmaya gerek varmı ?
çokta kafana takma herşey normal se benim araç tada yanıyor sensörler bazen lpg den dolayı yakıyor ben artık bakmıyorum bile bir ara sanayiye gittiğinde baktırırsın bir tek onun için gittiğine değmeyebilir ilk zamanlar bende telaşla ankara ya servise gidiyordum eskişehir den ama zamanla takmamayı öğrendim servide ustam çok da takma bu araçlar lpg ye alışık değil özü benzin demişti bende artık çok üstüne düşmüyorum zaman zaman yanıyor sönüyor bazen ateşeleme bazen oksijen bazen ateşleme sıralaması çıkıyor arıza