Toplam 87 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2016 mtv

Hybrid View

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Küçükçekmece
    Alıntı musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok maalesef tanıdığım, ocak ayında araç bende değildi eski sahibi ödedi. Temmuz ayını geçtik diye indirim alamamam söz konusumudur?
    Selam Mustafa,
    Benim araçta Trabzon plaka sene başında sahibi kasko indirim dilekçesini vermiş o yüzden tekrar yollamaya gerek kalmadı ama muhakkak aracın plakası neresi ise oradan yapılması ve yatırılması gerekiyor.İstannbul'da vergi dairesine gittim indirimli yatıracaksanız Trabzon vergi dairesine yatırmanız lazım dedi.
    Bende kuzenime söyledim o oradan halletti ama 2017 için benim ona dilekçe yollamam lazım

Üye musty.skr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Mustafa,
    Benim araçta Trabzon plaka sene başında sahibi kasko indirim dilekçesini vermiş o yüzden tekrar yollamaya gerek kalmadı ama muhakkak aracın plakası neresi ise oradan yapılması ve yatırılması gerekiyor.İstannbul'da vergi dairesine gittim indirimli yatıracaksanız Trabzon vergi dairesine yatırmanız lazım dedi.
    Bende kuzenime söyledim o oradan halletti ama 2017 için benim ona dilekçe yollamam lazım
    Bulunduğun ilin plakası olmaması dertmiş biraz, belki sıkıntı olmazdı ama ülkenin durumu yüzünden oldu birazda

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."

1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8