Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bahsettiğim değerleri yakalamak baya yüksek fiyatlara mal olur, nerede ise enjektörler, motor mekaniği hariç aracı tamamen sıfırladım ve modifiye ettim... Aracı sürekli böyle tutmak da zor iş... Her bakımda bu kadar para harcanmaz, kötü durumdaydı yapmak zorundaydım... Parçaların tamamını ebay üzerinden aldım, burdan alsaydım 5500 lirayı geçiyordu... 2200-2300 civarına mal oldu...
Benim değerler şehir içi fakat köprü trafiği gibi dur kalk dan kafayı yediğimiz güzergahlar değil... Şişli, Taksim, Beşiktaş, sahil yolu... Ve güçten dolayı basmamak da zor iş, ister istemez gazlatıyor bu zj'ler.
Ben çok kararsızım, yakıtından memnunum fakat, daha önce açtığım bir konu vardı bazı problemler yaşıyorum... LPG'nin çare olacağını düşünüyorum. Ve yakıtı çok daha aşşağılara taşıyacağına inanıyorum...
Orijinal bir motoru da lpg ile heba etmek istemiyorum bir yandan, bu iş için bütçe ayırdım fakat kararsızım...

Bu konuyu gördükçe de vazgeçiyorum...
http://www.geze-gen.com/showthread.p...-de%C4%9Fer-mi
Yorumun için teşekkür ederim Birkan O zaman ben gene LPG ye devam edeyim benim de 4 sene sonra doluyor bendeki tüp Prins marka gayet memnunum.Ben henüz benzinde kullanmadım ama deneyip görmek lazım acaba benim araçta da aynı sorun olacak mı diye ( Bizim araçların deposu kaça doluyor bilen varmı benzinde ) Hiç cesaret edip denemedim henüz. Umarım doğru karar verirsin.