Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı mehmetaliuysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, wj daşlar aranızda yeniyim herkeze selam

bende wj 4.7 var 2 ay oluyo alalı. aldığımda araçda Rough Country 4'' yükseltme kiti var, aldığım arkadaş ön yay üstüne takılan kauçuk parçaları takmamıştı. ben deneme amaçlı taktım ve DW dediğiniz olay meydana geldi bir kaç ustaya sordum çiftli direksiyon amortisörü değişmesi lazım dedi ve önemli konu ön şaft açıcı nasıl ayarlayabiliriz cünki çok balans yaptı.. bilen arkadaşlar nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekküler....
    bu arada, kendinizi tanırsanız öncelikle daha iyi olur, tabi profil fotosu da ekleyerek.

Yeni Üye mehmetaliuysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    On yay ustu kaucuk dediginiz get yani yukseltme takozundan mi bahsediyorsunuz yoksa yay izolatoru mu?

Saft acisi degisken bir konu. Aracta 4" kit varsa muhtemelen double cardan saft var. Arkasi cift onu tek mafsalli yani. Eger halen rzeppa yani bilyali tip ise vay babam vay Bu durumda saft yaptirmaniz gerekecek. Arac yuksek oldugu icin bozulan saft acisi mecburen bu mafsalli sistemle cozuluyor. Aciyi azaltamazsiniz. Aslinda sanzimani indirirerek aciyi azaltirsiniz ama bu da pek tavsiye edilmiyor okudugum yorumlardan.
    Ustam üzerindeki şaft ın bir tarafı mafsallı diğer tarafı bilyalı. şu an çıkma şaft arıyorum hazırını bozmadan yeni yapayım çift tarafıda mafsallı yapıp deniyeceğim. tabi balans ayarı falan yapılacak belki bi çare olur..

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Alıntı Keremuyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada, kendinizi tanırsanız öncelikle daha iyi olur, tabi profil fotosu da ekleyerek.
    Yaptım.. Aklıma gelmedi pardon?
    Konu mehmetaliuysal tarafından (22.Nisan.2016 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.