Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Üye roalex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem kardeşim nasılsın ? halen düzeltmedin mi şu klavyeyi ben senin gibi yazmayı denedim ama başaramadım )) Bende senin gibi başarılı olamam diye yapmıyorum aslında ustalardan ders almak lazım )
    saol.serkancım.iyim.abi.bu.sıra.tüm.parayı.bu. haytaya.akıtıyorum.aklım.sadece.onda.birde.arka daşım.getirecek.sevgili.hikayesine.kaldı.oralar da.bileydim.abim.kardeşim.almanyada.onlardan.iste rdim.

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Küçükçekmece
    Alıntı roalex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol.serkancım.iyim.abi.bu.sıra.tüm.parayı.bu. haytaya.akıtıyorum.aklım.sadece.onda.birde.arka daşım.getirecek.sevgili.hikayesine.kaldı.oralar da.bileydim.abim.kardeşim.almanyada.onlardan.iste rdim.
    Kardeşim bende senin gibi parayı aktarıyoruz bizim makineye Ne yapalım hayattaki tek zevkimiz,kısmetse gelicem senin oraya haberin olsun belki bu hafta iş çıkışı müsait olursan buluşuruz kardeşim.Senin canavarıda görmüş olurum

Üye roalex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bende senin gibi parayı aktarıyoruz bizim makineye Ne yapalım hayattaki tek zevkimiz,kısmetse gelicem senin oraya haberin olsun belki bu hafta iş çıkışı müsait olursan buluşuruz kardeşim.Senin canavarıda görmüş olurum
    aynen.öyle.sabah.akşam.fazla.eksiği.olmasada.il la.kurcalıcam.bir.yerlerini.hem.öğrenmek.adına .hemde.keyif.alıyorumherzaman.beklerim.başım.üstüne.