musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Benimde sağ ön buf buf ses yapıyor, sardırmak mı lazım. evet abi eskidji bit pazarı içinde sadece bu hoparlör işini yapan bi usta var ..hemen yapıyor ...eskisi gibi tertemiz oluyor
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı evet abi eskidji bit pazarı içinde sadece bu hoparlör işini yapan bi usta var ..hemen yapıyor ...eskisi gibi tertemiz oluyor Küçükyalı'da hoparlör tamiri yapan biryer vardı seneler önce ama duruyormu bilmiorum. Eski bit pazarı dediğiniz yer kadıköy'demi?
musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Küçükyalı'da hoparlör tamiri yapan biryer vardı seneler önce ama duruyormu bilmiorum. Eski bit pazarı dediğiniz yer kadıköy'demi? Yenibosna cobancesmede..istersen kargi yap bana yaptirip gondereyim yada metrobusle gel alayim seni yaptirip metribuse birakirim gene seni SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Yenibosna cobancesmede..istersen kargi yap bana yaptirip gondereyim yada metrobusle gel alayim seni yaptirip metribuse birakirim gene seni SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sağlam oluyor mu başkan kaça yapıyo ? Orjinalleri değiştirmek istemiyorum
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Yenibosna cobancesmede..istersen kargi yap bana yaptirip gondereyim yada metrobusle gel alayim seni yaptirip metribuse birakirim gene seni SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Çok teşekkür ederim alakana zahmet vermek istemem, burada yaptıramazsam senide fazla uğraştırmadan desteğini rica ederim - - - Mesaj Birleştirme - - - hanci.06 Nickli Üyeden Alıntı Nerde oluyor arkada? Arka sol koltuğun altında anfinin yanında duruyor.
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Yenibosna cobancesmede..istersen kargi yap bana yaptirip gondereyim yada metrobusle gel alayim seni yaptirip metribuse birakirim gene seni SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Başkan, Dün söktüm çıkardım sağ ön kapı hoparlörünü ama orjinal degilmiş jbl çıktı içinden
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar." 1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Başkan, Dün söktüm çıkardım sağ ön kapı hoparlörünü ama orjinal degilmiş jbl çıktı içinden Bence tamirmi değiştirsemmi ikileminden kurtuldun Bu arada kapağımı söktün döşemeyimi
hanci.06 Nickli Üyeden Alıntı Bence tamirmi değiştirsemmi ikileminden kurtuldun Bu arada kapağımı söktün döşemeyimi Üzüldüm aslında orjinal olmayışına tamir ettiricem diye şartlanmıştım Döşemeyi söktüm abi, 4-5 vida ve kopçalar vardı zaten kolay oldu sökmek takmak.
musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Üzüldüm aslında orjinal olmayışına tamir ettiricem diye şartlanmıştım Döşemeyi söktüm abi, 4-5 vida ve kopçalar vardı zaten kolay oldu sökmek takmak. Ben daha hiç bakmadım o yüzden sistemi ne bilmiyorum peki compenant mı hoparlör mü?
musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Başkan, Dün söktüm çıkardım sağ ön kapı hoparlörünü ama orjinal degilmiş jbl çıktı içinden o da tamir edilir sorun değil..
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı o da tamir edilir sorun değil.. Hafta sonu tekrar denicem hatta fırsat bulursam hepsini test edicem, sağlam gibi duruyor jbl
Forum Kuralları