Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acemi Karavancılarız

Hybrid View

Yeni Üye gurkang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Hayırlı olsun yeni karavanınız. Tam sezonu açılmışken bol bol keyfini çıkartırsınız umarım Ben birşey sormak istiyorum. Trafik sigortası ne kadar tuttu acaba? Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? Ben de almayı düşünüyordum ama bana çok yüksek rakamlar söyleyerek vazgeçirdiler...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Üye karakansu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gurkang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun yeni karavanınız. Tam sezonu açılmışken bol bol keyfini çıkartırsınız umarım Ben birşey sormak istiyorum. Trafik sigortası ne kadar tuttu acaba? Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? Ben de almayı düşünüyordum ama bana çok yüksek rakamlar söyleyerek vazgeçirdiler...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok teşekkür ederim.
    Trafik sigortası konusunda kimse net bilgiye sahip değil yani fiyatlar neye göre nasıl çıkarılıyor tamamen karmaşa. Bir çok kriter öne sürülüyor ve fiyat veriyorlar. 15.000 TL veren bile oldu. 7-8-10 gibi fiyatlarıda gördük. 2 bin civarı bir rakama yaptırdık. Araca ve diğer kriterlere göre değişiyor bu fiyatlar. Özellikle aracımı şirketimin üzerine aldığım işin sigorta daha da farklı bir hal alıyor. Şahıslara daha uygun rakamlar çıkıyormuş. Tamamen keşmekeş bir durum kısaca. Umarım yakında düzelir ve netleşir.