Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    96-98 Zj kasalarda arıza tespit cihazı takılan soket'in adı "ELM327" midir?
    aslında soketin ismi obd II fakat oraya takılan cihazın markası elm327 sanırım...benim 5.9 da işe yaramadı 5.2 de kullanmıştık halbuki
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında soketin ismi obd II fakat oraya takılan cihazın markası elm327 sanırım...benim 5.9 da işe yaramadı 5.2 de kullanmıştık halbuki
    3 yıldır kullanıyorum bu odb2 cihazını tavsiye ederim ancak bu cihazın elm327 olanları çin dir ve doğru verileri çoğu zaman vermez !!!

Kullancacağınız wifi veya bluetooth fark etmez iphone için wifi olması gerekir!

Bunun dışında kullanacağınız programda çok önemli ben dashcommand tavsiye ediyorum ve kendi sitesindeki odb2 cihazını almanızı tavsiye ederim yoksa performans alamaSınız, aracımda 7/24 takılı vaziyette bir android telefon var kaç lt yakmış kaç km yapmışsınız vs hepsini okuyor hangi viteste vs vs... Şanzıman arızasına kadar veriyor.

Bu yazılımla ilgili yaklaşık 1,5 senedir geliştirme yapmaktayım ancak tamamlayamadın yoğunluktan

Tavsiyem kesinlikle orj okuyucu almanız çinler beyne zarar verebilir demedi demeyin