Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Proje ZJ'den Offroad Karavan start

Hybrid View

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Mert, yerinde olsam orjinalinden sapmadan, ağırlığı da düşünmeden işi tam hakkıyla yapardım. Sonrasında da işlemler evrak v.s ne gerekiyorsa takip eder yaptırırdım... 700 kg'a takılma derim. Yoksa sevimsiz ve orjinal olmayan bir garip şey çıkacak ortaya...

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert, yerinde olsam orjinalinden sapmadan, ağırlığı da düşünmeden işi tam hakkıyla yapardım. Sonrasında da işlemler evrak v.s ne gerekiyorsa takip eder yaptırırdım... 700 kg'a takılma derim. Yoksa sevimsiz ve orjinal olmayan bir garip şey çıkacak ortaya...
    burası türkiye ergun abi ağırlığı düşünmek istemezdim ama yakalanırsa bağlarlar..tamam evrak işlemlerini yapalım proje çizilip ruhsat çıkaralım desek proje çizecek kişiyi bulmak mesele bulduk diyelim projeyi onaylatıp ruhsatı çıkarmak ayrı mesele hadi ruhsatta çıktı diyelim sonrasında düzenli muayeneye girecek ve çeken aracın şoförünün ehliyet sınıfı değişecek..hadi o kolay ehliyet alırım dert değil... muayene de olur proje ve ruhsat çıkarma prosedürleri korkutuyor o yüzden 750 yi geçmezsek muazzam olur...geçmek zorunda kalırsak proje ruhsat işine bakacağız atıyorum 850 kg falan olacak gibi olursa bazı şeylerden 100 kg feragat etmek daha cazip bir yol. yok 1000 kg olacaksa feragata gerek yok proje ruhsat işine mecbur kalırız zaten
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...