Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Selamlar

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar adım Serkan istanbul Küçükçekmece'de oturuyorum bende 1995 zj model ile aranıza katıldım bu formuda Ersin Bey sayesinde öğrendim önceleri gezenbilir de araştırma yapıyordum.Sizlere sormak istediğim benim aracım standart şuan için get yada yükseltme kiti uygulamak istiyorum sizce hangisini uygulamalıyım ? Bana ne önerirsiniz ben daha çok gezi ve camp olayı seviyorum.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
    Serkan geze-gene hosgeldin gezi ve kamp yapacaksan yukseltme bin oyle iste ya

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye discusmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan geze-gene hosgeldin gezi ve kamp yapacaksan yukseltme bin oyle iste ya

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hayırlı olsun Serkan bey, bende aracımı yeni aldım ve alır almaz bir hevesle bu konuları çok düşünmeye başladım, acaba yükseltme mi yapsam, vinç mi alsam şunumu yapsam bunu mu yapsam diye. Galiba aracı yeni alan herkes ilk bunları düşünüyor Bence bu şekilde kamp ve gezilerine git ve sonrasında ne yapmak istediğine ihtiyacına göre karar ver. Keza ben öyle yapacağım

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Küçükçekmece
    Merhaba Burak bey,
    benim amacımda aslında öyle yapmak tı ama ilk yapacağım işlem öne vinç takmak olacak bu tecrübeyle sabitlendi İstanbul'un neresindensiniz bir pazar yada hafta içi buluşup fikir alışverişinde bulunsak yardıma ihtiyaç duyuyor insan

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Küçükçekmece
    Hoşbulduk Mert bu kadar sıcak karşılanmayı beklemiyordum benim niyetim de aslında yükseltme yapmadan binmek ama kardeşim illa yaptıralım diyor gezi ve camp olayını sevdiğimiz için