Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Alıntı erolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçi radar detectorune gerek yok gibi. Öyle bir Milletizki radar gördüğümüzde selektör yaparak zaten ilerde radar oldugunu iletiyoruz birbirimize

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben hiç uyarmıyorum, ben kurala uyacağım, başkası kuralı çiğneyecek ve diğer uygulayıcıların hayatını tehlikeye atacak, bir de ceza almasını engelleyeceğim, kimse kusura bakmasın, sözüm meclisten dışarı, ama bu tür cihazların kullanılmasını da açıkçası vicdanen tasvip etmiyorum.

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hiç uyarmıyorum, ben kurala uyacağım, başkası kuralı çiğneyecek ve diğer uygulayıcıların hayatını tehlikeye atacak, bir de ceza almasını engelleyeceğim, kimse kusura bakmasın, sözüm meclisten dışarı, ama bu tür cihazların kullanılmasını da açıkçası vicdanen tasvip etmiyorum.

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    Aynı fikirdeyim, trafik kurallarına kesinlikle uyalım. Zaten araçlarımız yüksek süratlere uygun araçlar değil.
    Kural, sınır, yasa tanımam ama trafik hayatdır, marşa basılmadan kemerim her zaman takılı olur. Ve araçda ki herkese taktırırım.
    Bence bu tarz yasa dışı alet edevatı forumda paylaşmayalım. Örnek olmayalım kimseye.
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Üye Alfonse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı fikirdeyim, trafik kurallarına kesinlikle uyalım. Zaten araçlarımız yüksek süratlere uygun araçlar değil.
    Kural, sınır, yasa tanımam ama trafik hayatdır, marşa basılmadan kemerim her zaman takılı olur. Ve araçda ki herkese taktırırım.
    Bence bu tarz yasa dışı alet edevatı forumda paylaşmayalım. Örnek olmayalım kimseye.
    Mirkancım,
    Kanun dışı olabilir bu cihaz ama...
    Modifiye, güç tork arttıcı gibi hız ve tehlike arttırıcı değil;
    Aksine sürücüyü yavaşlatan bi cihaz...
    Yukardaki biraz karışık yazımı okuduysan, bazı bölgelerde bunun kullanımı yasak değil teşvik ediliyor aksine...
    Cihazın Sitedeki paylaşımına gelirsek, "deep web" gibi silah satışı gibi kiraliK katil tutmak gibi bişi değilki bu
    Ona bakarsan, bir çok paylaşılan konunun (çelik tamponun ve yükseltmenin karşı tarafa aşırı zarar vermesi gibi) kanunsal ve etik yönü tartışılır zaten ki, tartışmaya gerek yok...
    (biliyorsun, modifiyeli araçlar için uygulama yapıyorlar yollarda dönem dönem... Yakında off road donanımlı araçlar içinde modifiye yasağı kapsamında işlemler başlayacakmış. Alçaltılmış araçlar kadar, yuKseltilmiş araçlarda bu kapsama girecekmiş. Çelik tamponla yapılan kazlarda hatalı sen isen, karşı tarafın hasarı senin trafik sigortan tarafından ödenecek ama devamında sana rücU edilecekmiş miş mişte miş )

Şöyle bişey yazayım, etiğede uysun...
    Benim anlatımım teşvik etmek için değil, eksileri artıları konusunda bilgi vermektir sadece...
    Cihaz yasalarımıza göre yasaktır.
    Ve... bulundurulursa, yakalandığında...
    Götürürler Merkeze, Öptürürler Herkese

Canımsın, Selamlar, Sevgiler...

GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Konu Alfonse tarafından (22.ubat.2016 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
    ...Ne yerdeyim Ne Gökte...