bu akşam kontağı açtığımda VIC'da "LO" ibaresini gördüm.Sonra kendi kendine söndü.Tekrar yanmadı.Arazi şanzımanına dokunmadım ve asfalttanda çıkmadım.Bir anlamı var mı ?
Var VIC ekrani yavas yavas kalk gidelim diyor
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah Levent abi.Biraz zaman veriyim bakalım problem yaşatmaya devam edecekmi.
Bisey yapmaz oyle ufak ufak gider gelir tamiri cok zor degil ama...Ergun abi nefis bir anlatimla, resimlerle nasil yapilacagini anlatmisti! Bir daha paylassin bence bulursa
Bisey yapmaz oyle ufak ufak gider gelir tamiri cok zor degil ama...Ergun abi nefis bir anlatimla, resimlerle nasil yapilacagini anlatmisti! Bir daha paylassin bence bulursa
Budur! Yap abicim, bana da dadandi coolant sensor bad gercekten bad degilse ben de yapicam yarin bi baktirim
Sanada kolay gelsin abi. Service 4WD Switch uyarısı var bide bizde.Sinirimi bozuyor dikkatte dağıtıyor.Sürekli bip bip bip. Elimde kalır diye korkuyorum Babamdan laf yemek var
Sanada kolay gelsin abi. Service 4WD Switch uyarısı var bide bizde.Sinirimi bozuyor dikkatte dağıtıyor.Sürekli bip bip bip. Elimde kalır diye korkuyorum Babamdan laf yemek var
Hemen basla haberleselim gelismeleri bildirelim