Konulanmış Görüntüleme
-
- Emre
Üye
4 senedir 98 model xj sahibiyim.. evet kabin basık olduğu için zj wj gibi çok heybetli duramıyor, koltuk tavan mesafesi ile alakalı bir sıkıntı yok benim için, arka diz mesafesi dar, bagajı yeterli, zj kadar konforlu değil, arka makas olduğu için biraz sert, hafif olması ve 2 çeker olması yakıt için avantaj,33" lastik kullanıyorum, katalizör iptal ve flowmaster ile minimum 50 maksimum 60 kuruş civarı değişiyor yakıtım lpg de arazi asfalt karışık, Tartarini sistem. Vergiyi düşürmüştüm geçen sene 430x2 ödedim. 4 senede yaptığım masraflar ise ilk aldığımda arka diferansiyalde ugultu vardı ufak bir revizyon ile giderildi, 2 defa alternatör tamir edildi 2.si garantiden yapıldı, bozulma sebebi çok sulara girmiştim o gün, alternatör zj ye göre çok aşağıda kalıyor, suya karşı izolasyon şart. Muayene zamanı sağ porya değişti. Yağ filtre balata harici başka ciddi masrafım olmadı çok şükür. ZJ WJ ye göre aks farklılıkları var, ön şaft mafsallı. Ben fazlası ile memnunum, bence ilgilendiğin araçları test et, net fikrin oluşacaktır.
98'xj