Toplam 229 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep ZJ 5.2

Hybrid View

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi kollar ayarli cikti

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bilmiyom ki 8 tane var içinde hepsine de bakmadım sarılıydı. Üstden ikisi ayarlı çıktı ön alt veya üstdür.
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyom ki 8 tane var içinde hepsine de bakmadım sarılıydı. Üstden ikisi ayarlı çıktı ön alt veya üstdür.
    Önlerin altları hariç diğerlerini ayarlı göndermişlerdir. Bazen stoklarında kitin olması gereken muhtevyiatı yoksa böyle kıyak yapmak zorunda kalıyorlar...

ama sipariş yazılırken standart liste tercihe göre değiştirlebiliniyorda, ben tüm kolları ayarlı sipariş vermiştim...bu ileride çok işime yarayabilir ; aracı 7 inç ve 35' lerden >>>> 5,5 inç' e 33' lere indirip ( sadece yayları keserek) standart ayna mahrutilere dönebilirim....

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önlerin altları hariç diğerlerini ayarlı göndermişlerdir. Bazen stoklarında kitin olması gereken muhtevyiatı yoksa böyle kıyak yapmak zorunda kalıyorlar...

ama sipariş yazılırken standart liste tercihe göre değiştirlebiliniyorda, ben tüm kolları ayarlı sipariş vermiştim...bu ileride çok işime yarayabilir ; aracı 7 inç ve 35' lerden >>>> 5,5 inç' e 33' lere indirip ( sadece yayları keserek) standart ayna mahrutilere dönebilirim....
    Abi çok güzel sarmışlar açmaya kıyamadım Ondan öte üşendim, tek tek aç, sonra geri sar
    Kiti takayım mı? uzun bir süre yatırıp portallı mog aksına mı geçeyim buna karar veremiyorum.
    Kendime de söz verdim ''bu arabaya 405/70/r20 lastik takıcam'' diye.

İnşallah hepsi ayarlı çıkar. bakmıcam süpriz olsun
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ergun abi; 4.5" ile gelen ayarlari kollari 7" olarak kullanabiliriz sanirim degilmi ?

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ergun abi; 4.5" ile gelen ayarlari kollari 7" olarak kullanabiliriz sanirim degilmi ?

Bu soruya cevap vermek hem kolay hem zor.

Bilinenlere dayanırsak 4,5" ten sonrası yükseltmelerde longarm kullanılmalı.
    4,5" kolları 7" yaylarla kullanmaya kalkışıldığında kollar yeterli uzunluğa ulaştırılabilinecek mi ? bunun cevabını verebilmek için iki kolları yan yana koyup bakmak lazım

Bu konuda masaya yatırılması gereken çoook etkenler var,

Bu link'te güzel açıklanmış ve karşılaştırılmış;

http://www.4wd.com/jeep-lift-kits/lo...short-arm.aspx