Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: LPG ye geçiş sıcaklığı ne olmalı

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam mesai çıkışında LPG cime gittim
    Mevcut olan 2 tane sensörü yeniledi, ayrıca bir tanesi çok kısa imiş uzun olanı taktı, ayrıca bunlarda yerlerine ters takılmış dedi vs... bilgisayardan ayarladı. Mevcutta zaten 40 dereceye ayarlıymış.
    Sabah denedim sorun çözüldü. Gösterge 40 derecenin üstündeki çizgiye gelince LPG ye geçiyor.
    Ters takili halde nasil bir ariza soz konusu oluyor ki bugune kadae oyle kullanmissin? Merak ettim hocam.

Alıntı ankaralı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla sizi bilmem ama benim araba 1-2 km gidince hemen lpg ye geçiyo şu ana kadar pekte sıkıntı yaşamadım gayet iyi.sadece dip gaz yapınca bazen sıkıntı oluyo gaz yememe veye gaz yetiştirememe gibi..
    Aynen benim de hemen geciyor ama benzinle arasindaki farki ben de hissediyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ters takili halde nasil bir ariza soz konusu oluyor ki bugune kadae oyle kullanmissin? Merak ettim hocam.
    Dediğine göre sensör girişleri ters soketlerle girilmiş. Ayrıca sensörün vidası yerinde gevşekmiş yalama yapmış gibi, o yüzden tam okuyamıyormuş vs vs... usta bahaneleri işte belkide.
    netice de şu anda sıkıntı yok.
    BU güne kadarda sıkıntısı sadece LPG ye geç geçiş olarak oldu. Aslında motora daha yararlıydı

Bu Konu için Etiketler