Abi çok haklısın şimdiki aklım olsa kesinlikle lpg si olmayan bir zj alır ve aslada lpg ye yanaşmazdım ama lanet sistem arabayı aldığımda üstünde vardı benden önceki 2 yıl lpg+benzin kullanmış ve bizde afedersin bir B.. zannettik ,hatta bir dönem bu sistemin verimsizliği yüzünden sistemi kuranlarlada papaz oldum ve o gün bugündür ne ayar ne de kontrol birdaha atölyelerine ugramadımda elletmedimde.sistem çalışmaya çalışıyor ama tek başına sistemin çalışmasıda yeterli olmuyorki kullandıgın gaz da önemli Memlekette nereden alısan al gaz yerine binbir çeşit kimyasalla milleti dolandıran dolandırana bir yerden aldıgın gazı aynı yerden ikinci kez yeniden alamıyorsunki bu durumda bende epey bir zaman önce bıraktım lpg almayı deposu dahi bomboş tıngır tıngır öyle duruyor 50 liralıkta alsam benzin alıyorum kafam rahat çok şükür benzin performansı bana yetiyorda artıyorda en azından araba benzine göre dizayn edilmiş bir araç ve hiç degilse verdiğim paranın karşılıgını arabadan performans olarak alıyorum.

Kesinlikle zj de lpg kullanmak bu arabaya yapılan en büyük kötülüktür bence. araç zaten uzun yolda çok yakmıyor şehir içindede lpg çok az yakmıyor eeee o zaman ne diye 3 kuruş için V8 5,2 bir aracın agzına agzına lpg dayayıp arabayı tık nefes edeyim degmez bence ..