Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı entropy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar sizin orda?
    45 kutusu. Sizin orda ?

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kayışın ordan bilya sesi geliyordu gergi bilyası ile onun yanındakini değiştirdim. yarına randevu aldım büyük bakım var. kontrollerle birlikte inşallah ağır fatura çıkmaz....
    Başkan hayırlı olsun. Kafan rahat girersin kışa. Hem aracı yeni aldın sayılır. Şöyle sağlım bi elden geçirmiş olacaksın.

Sen benden bu işte çok eskisin, ama vakıf olduğum bir konu olarak naçizane diyeceğim tek şey track bar'daki boşluğu ne olursa olsun gider. Arabanda eşini, çocuğunu yaşıyorsun, benim yaşadığım olay gerçekleşirse onları korkutabilir. Bir de, track barı sökerseniz, taktıktan sonra civatalarını muhakkak araç yere tam olarak bastıktan sonra sıktır.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    45 kutusu. Sizin orda ?

Başkan hayırlı olsun. Kafan rahat girersin kışa. Hem aracı yeni aldın sayılır. Şöyle sağlım bi elden geçirmiş olacaksın.

Sen benden bu işte çok eskisin, ama vakıf olduğum bir konu olarak naçizane diyeceğim tek şey track bar'daki boşluğu ne olursa olsun gider. Arabanda eşini, çocuğunu yaşıyorsun, benim yaşadığım olay gerçekleşirse onları korkutabilir. Bir de, track barı sökerseniz, taktıktan sonra civatalarını muhakkak araç yere tam olarak bastıktan sonra sıktır.
    benim track bar o kadar yolda gezinme dalma yaptıran cinsten değil sürüşte en ufak sıkıntı yok ama durduğu yerde sağ sol yapınca farkediyor altta yatan kişi ..civata işine dikkat edeceğim saol..
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...