Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hem zj hem wj kullananlar

Hybrid View

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kozmetik olarak diri vede çok güzel görünüyor kazasız keyifli günlerde kullanın 14269 taneden bir tanesine sahipsiniz
    Teşekkürler İlhan abi, değişeni yok, bagajın üzerinde alt köşede lokal boya var, fabrika perçinleri, mühürleri hatta sticker ları duruyor üzerinde, iç kısmıda öyle, bendeki 2000 wj de ne aşınma varsa bunda da o var, ilk kullanıcısı uzun süre kullanmış, sonrakilerde tüp taktırmadığından, bu araçlardan anlayan birileri olduğunu tahmin ediyorum. Alt takımları falan yine bir elden geçiririm, birkaç orjinal kozmetik düzeltme de yaptım mı yeter. Hiç binmedim demem ömrü hayatımda

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler İlhan abi, değişeni yok, bagajın üzerinde alt köşede lokal boya var, fabrika perçinleri, mühürleri hatta sticker ları duruyor üzerinde, iç kısmıda öyle, bendeki 2000 wj de ne aşınma varsa bunda da o var, ilk kullanıcısı uzun süre kullanmış, sonrakilerde tüp taktırmadığından, bu araçlardan anlayan birileri olduğunu tahmin ediyorum. Alt takımları falan yine bir elden geçiririm, birkaç orjinal kozmetik düzeltme de yaptım mı yeter. Hiç binmedim demem ömrü hayatımda

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    bilinçli sahiplerinin kullanması ne güzel...lpg olmaması hiç takılmaması en büyük avantajı...içinin aşınmaması normal 5,2 ye göre tüm derileri çok kaliteli vede DANA diyorlar ama bence MANDA derisi 5,2 ye göre yıpranma şansı ancak insan kılığında dolaşan yaratık kullanmışsa olur herşey ile kalite farkı var..ben güç vs offroad kısmı ile ilgilenmediğimden kozmetiği vede en önemlisi benim kullandığım deyim SAYGILI KULLANILMIŞ olması önemli....oda senin makinada mevcut tekrar kazasız keyifli günlerde kullanmak nasip olsun.....
    not=pert /hurda olanlar;koca ayağa çevrilenler dahil dünyadaki 1 493 000 5,2 ye göre sadece 14286 adetten birine sahip olmak %1 şans..