Toplam 103 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Grand Cherokee WJ Yükseltme

Hybrid View

Üye pikniktip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Maşallah maşallah. araba fazla gezmiyorsa abuk sabuk şaft sesi gelmiyorsa olmuş işte gayet güzel. Sadece videoda bi sey dikkatimi çekti. Sag üst köşe yag basınç göstergesi. Bende normalda araç çalıştıgında hareket halinde degilken ortada 3ün üstünde duruyor. Seyir halindeyken ise 3 ten bir sonraki ince cizgi cıvarlarında. Sadece bu aralar dikkat ettim bazen motor biraz sogukken gazlamadan normal 80 km hızla sabit giderkende videoda sizin ibrenin bulunduğu yrrlere gelip sonra herzamanki ortanın bir sonrasına geliyor.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fethiye
    Alıntı pikniktip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah maşallah. araba fazla gezmiyorsa abuk sabuk şaft sesi gelmiyorsa olmuş işte gayet güzel. Sadece videoda bi sey dikkatimi çekti. Sag üst köşe yag basınç göstergesi. Bende normalda araç çalıştıgında hareket halinde degilken ortada 3ün üstünde duruyor. Seyir halindeyken ise 3 ten bir sonraki ince cizgi cıvarlarında. Sadece bu aralar dikkat ettim bazen motor biraz sogukken gazlamadan normal 80 km hızla sabit giderkende videoda sizin ibrenin bulunduğu yrrlere gelip sonra herzamanki ortanın bir sonrasına geliyor.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Gezinti giderken yok gibi yada ben hissetmiyorum 😊
    Yağ basıncı normal sürüşte 3,5 civarında rölantide ise 3 te duruyor.
    Bu denemeyi yapmadan 1 gün önce sabah işe geldim ve aracı parkettim. Ertesi sabah 9 gibi çalıştırdım. Dışarısı 5 dereceydi. Aracı.çalıştırdıktan 3-4dk sonra denemeyi yaptım. Zaten hararette normal yerine gelmemişti.

Xperia Z
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg