Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim sunger bildiginiz sunger gibi degil iste ama. Su ve isi borularini yalitiminda kullanilan yalitim sungeri. Gozenekleri cok cok kucuk ozel bir sunger.

Arabaya inince sonuclari yazacagim.

Bu arada simdi bi daha baktim da fotoya, oraya su girmesi mumkun degil. Kapinin on egimli tarafindan giren su kanaldan on tarafa gidiyor. Dediginiz sekilde olsa arbanjn her acik yerinden sip sip su akar iceri
    Tekli kalin kablo aracin altindan sabitleyerek arkaya kadar tamponun arasindan bagaj kapagi kanalindan yukariya cikar bagaj kanalinin ivinden yurut saseyi hemen orada bulunan sabitleme vidalarindan alin.on taraf kapi ustu fitillerinden gecirmeyi asla denemeyiniz hem deforme oluyor hemde yapmur suyuna refakat ediyor
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekli kalin kablo aracin altindan sabitleyerek arkaya kadar tamponun arasindan bagaj kapagi kanalindan yukariya cikar bagaj kanalinin ivinden yurut saseyi hemen orada bulunan sabitleme vidalarindan alin.on taraf kapi ustu fitillerinden gecirmeyi asla denemeyiniz hem deforme oluyor hemde yapmur suyuna refakat ediyor
    Arkadaslar yanlis konuya mesaj yazmisim ozur dilerim.bu cevap pory bagaja uygulanacak aydinlatmaya istinaden yazilmisti.alakasiz bir konumda kaldi tekrar ozur diliyorum
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}