Toplam 134 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Chrysler 150 Milyon Dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.

Hybrid View

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz önce Antalya Birmot'tan aradılar, Çiftçilerden yardım alarak parçanın siparişini vermişler gelince çağıracaklarmış 8 günde bu aşamaya kadar geldik

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Biraz önce hala neden gelmedi diye aramam üzerine, biz kampanyalar ile ilgili sürekli sipariş veriyoruz ama sizin ile ilgili bir dönüş yok gibi laubali bir cevap verdiler. Çiftçilerden Güven bey'e dönüp onun halletmesini rica ettim ve Jeep merkeze Antalya servisini şikayet ettim.

Sizlerinde yolunuz buraya düşer de servise ihtiyacınız olursa Birmot'tan uzak durun derim. Çünkü numaralarına kadar her bilginin verildiği hatta internetten benim bile ulaşabildiğim bir bilgiye bu kadar zamanda ulaşamayan bir servis araçlarımıza neler yapar kim bilir.

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Biraz önce hala neden gelmedi diye aramam üzerine, biz kampanyalar ile ilgili sürekli sipariş veriyoruz ama sizin ile ilgili bir dönüş yok gibi laubali bir cevap verdiler. Çiftçilerden Güven bey'e dönüp onun halletmesini rica ettim ve Jeep merkeze Antalya servisini şikayet ettim.

Sizlerinde yolunuz buraya düşer de servise ihtiyacınız olursa Birmot'tan uzak durun derim. Çünkü numaralarına kadar her bilginin verildiği hatta internetten benim bile ulaşabildiğim bir bilgiye bu kadar zamanda ulaşamayan bir servis araçlarımıza neler yapar kim bilir.

Bu mesajı yazarken Güven bey mailime yanıt vermiş; kargonuzu belirttiğiniz kargo firmasına teslim ettim demiş

Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fethiye
    Biraz önce hala neden gelmedi diye aramam üzerine, biz kampanyalar ile ilgili sürekli sipariş veriyoruz ama sizin ile ilgili bir dönüş yok gibi laubali bir cevap verdiler.

Bende benim araçla ilgili geri dönüş olup olmadıgını öğrenmek için aradım.Aynı şekile benzer cevabı banada verip müşteri hizmetlerinin telefonunu verdiler 444 lü..
    onları aradım "böyle böyle durumdan dolayı aracıma geri çağırma varmı"diye öğrenmek istiyorum dedim.Cevap ne olsa beğenirsiniz;
    "aracınızda bilgisayar bağlantısı olup olmadıgını mı öğrenmek istiyorsunuz?"
    "Yok , aracım uçabiliyormu onu öğrenmek istedim" dedim
    Konu erolkan tarafından (16.Ekim.2015 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg