Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Konulanmış Görüntüleme

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Ergun Abi verdiğin rot kolu örneğine ve esneme payı olmasına rağmen track bar demirinin mukavemeti ile ilgili açıklamaya kesinlikle bende katılıyorum.Haklısın. Fakat ben bu uygulamaya güvenilir ve doğru bir uygulamadır demedim ki ki bu işin bilinen onaylanmış doğrusu yeni ve ayarlı uzatılabilen track bar dan başka bir şey değil bunu bende biliyor ve kabul ediyorum lakin ben bu işi neden ve ne şartlarda düşündüğümü ve nasıl yaptığımı YÜKSELTME YAPMAYI DÜŞÜNEN arkadaşlara araçlarını yükseltirken başlarına nelerin gelebileceğini nelerle karşılaşabileceklerine örnek olması manasında iyi niyetle anlattım.
    Kimseye sizde track barınızı presle uzatın boş verin yenisini almayı ben yeni bir şey keşfettim doğru olan bu dur sizde bu şekilde uygulamalar yapın demiyorum yalnız bu işi yaparken danıştığım ve fikrini aldığım yetkili birkaç servis ve ön düzenci olduğunu ve kendilerine problemi anlatarak şöyle bir şey yapmak istiyorum diyerek anlattığım yöntem hakkında bir problem görmediklerini de belirtmek istiyorum ayrıca bu yöntemi kullanan başka zj kullanıcısı arkadaşların da olduğunu ve şu anda track barı bu şekilde olduğu halde problemsiz bir şekilde araçlarını kullandıklarını söyleyebilirim.

Kimseye bu uygulamayı doğru olarak gösterip tavsiye etmemekle beraber kendi görüşümü de paylaşmak istiyorum . Bence bir uygulamanın doğruluğunun ve kullanılabilirliğinin resmi olarak onaylanmamış olması o uygulamanın tamamen yanlış olduğunu göstermez.
    Konu y-bsungur tarafından (28.Eyll.2015 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.