Toplam 3874 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aracıma bu gün ne yaptım

Hybrid View

Üye aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-gor...ekli-181283926

burada var. dileyen olursa sipariş verebilir. Ben de alıcam tam istediğim aparat. Aux kullanmayı sevmeyenlere birebir.

Tek sıkıntısı şarj etmek gerekiyormuş
    Konu aybarsdnr tarafından (18.Eyll.2015 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-gor...ekli-181283926

burada var. dileyen olursa sipariş verebilir. Ben de alıcam tam istediğim aparat. Aux kullanmayı sevmeyenlere birebir.

Tek sıkıntısı şarj etmek gerekiyormuş
    Umarım geç kalmadım bu ürün sadece mp3 çalar sadece nostaljik görüntülü bize kaset adaptörü gerekiyor ve onlarda sd kart girişi olmuyor. Şarja gerek yok ama ona bağladığın mp3 playerı şarj etmen gerekiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nereden
    Antalya
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım geç kalmadım bu ürün sadece mp3 çalar sadece nostaljik görüntülü bize kaset adaptörü gerekiyor ve onlarda sd kart girişi olmuyor. Şarja gerek yok ama ona bağladığın mp3 playerı şarj etmen gerekiyor.

Bunun gibi
    OTO TEYP KASET ADAPTÖRÜ MP3 IPOUD TELEFON : http://urun.gittigidiyor.com/ses-gor...efon-179845504

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL

Arkadaslar bu adaptorden ben cok aramistim yine konu guncel hale geldi sayenizde eski kate kasa aracimdaki teypbime sterio kablo monte ettirmistim icersine bir takim islem yapmisti bizim tv uzmani arkadas.Yeni 5.9 aracimda changer mevcut ancak her defasinda trak cd olusturmaktan bezdim.birde benim arcin kol dayama konsolunun altinda aux cikisi gordum ancak islem gormuyor ne ise yarar bu mered
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Nereden
    Antalya
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bu adaptorden ben cok aramistim yine konu guncel hale geldi sayenizde eski kate kasa aracimdaki teypbime sterio kablo monte ettirmistim icersine bir takim islem yapmisti bizim tv uzmani arkadas.Yeni 5.9 aracimda changer mevcut ancak her defasinda trak cd olusturmaktan bezdim.birde benim arcin kol dayama konsolunun altinda aux cikisi gordum ancak islem gormuyor ne ise yarar bu mered
    Benim bildiğim Aux çıkışı bizim kaset adaptörü ile yapmaya çalıştığımızı yapmaya yarar yani oraya bir mp3 player takarak müzik dinleyebilirsiniz. İşlem görmüyor derken bir cihaz taktığınızda çalışmadı ise bir elektronikçinin bakması gerekir.

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Benim bildiğim Aux çıkışı bizim kaset adaptörü ile yapmaya çalıştığımızı yapmaya yarar yani oraya bir mp3 player takarak müzik dinleyebilirsiniz. İşlem görmüyor derken bir cihaz taktığınızda çalışmadı ise bir elektronikçinin bakması gerekir.

Denedim soylediklerinizi ancak aux cikisli cihazlarda tercih tusu olmasi gerkir mode tusu icinde cd tape tuner gibi seceneklerin yaninda aux tercihi olmali diye dusunuyorum. Benim bilmedigim bir yerde olabilir belki
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Üye aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abi ürün açıklaması şu şekilde;

"Kaset şekilli şarjlı mp3 çalar. Bir hafıza kartı takın mp3 lerinizi yükleyin bu kasete sonra ister kulaklığını takıp cebinizde dinleyin, isterseniz bulduğunuz herhangi bir kaset çalara takın ve kaset çalardan cd kalitesinde stereo müzik dinlemenin keyfine varın.Kablolar veya ekstra bir mp3 çalara ihtiyacınız yok. Çünkü bu kasetin kendisi mp3 çalar"

Tam emin olmak lazım o zaman

Nereden
    Antalya
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ürün açıklaması şu şekilde;

"Kaset şekilli şarjlı mp3 çalar. Bir hafıza kartı takın mp3 lerinizi yükleyin bu kasete sonra ister kulaklığını takıp cebinizde dinleyin, isterseniz bulduğunuz herhangi bir kaset çalara takın ve kaset çalardan cd kalitesinde stereo müzik dinlemenin keyfine varın.Kablolar veya ekstra bir mp3 çalara ihtiyacınız yok. Çünkü bu kasetin kendisi mp3 çalar"

Tam emin olmak lazım o zaman
    Haklısın bu benim dediğim işi tek alette yapıyor, ürün açıklamasını tam okumadan sadece isminin altındaki açıklamaya bakarak yorum yapmışım satıcıya bir de mesaj atıp emin olarak alınabilecek bir ürün.