Eklenti 1112Eklenti 1113Eklenti 1114Eklenti 1115Eklenti 1116
kumaşın kalınlıgı ortalama 2,5 mm ve bahçamizin sahipleri minik süt kedilerimiz
Veee ön yüz .Bana göre on numara oldu eski hali berbattı tavan bezi kafamın üstünde cibinlik gibi sallanmaya başlamıştı,şimdi yeni gibi oldu hiçbir potluk veya göze kötü görünecek bir durum oluşmadı kumaşımda eski kumaşın bir ton kadar koyusu oldu renk de çok farktetmedi.nasipse yarın arabaya monte edecegim onunda fotograflarını paylaşacagım.biraz yoruldum ama bence degdi.Eklenti 1127Eklenti 1128Eklenti 1129Eklenti 1130
Konu y-bsungur tarafından (02.Haziran.2015 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.
bencede değmiş döşemeciye yaptırsaydınız ancak bu kadar düzgün olurdu oda kumaşları belki içe çevirmezdi en güzel tarafı içe kıvrılmış olması.kenarlardan hoş durmuyor orijinali press baskı olduğundan...güle güle kullanmak nasip olsun.kediler (tüylümgiller)çok şeker bizdede 2 tane var biri abadi diğeri abuzer dünya tatlıları stres toplarımız![]()
Beğenmiş olmanıza sevindim çok teşekkür ederim hani bizimkisi amatör bir çalışma oldu elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım zaten bu kadar zahmetli olacagınıda hiç tahmin etmemiştim fakat iyi bir tecrübe oldu keşke bu sarkmalar oldugunda hiç bally filan kullanmasaymışım onu gördüm benim bu tecrübem diger arkadaşlara örnek olsun isterim.
Tavanınız sarkarsa sakın bally ya da bir başka yapıştırıcı kullanıp yapıştırmayın onun yerine bırakın sarksın daha iyi edersiniz bally veya bir başka yapıştırıcı dokusu bozulan kumaşı bir müddet tutturuyor fakat sürdüğüniz yerden ve andan itibaren tavanın kendisinin işini bitiriyor.
Kediler bizim bahçenin asıl sahipleridir ve her sene 6/7 tane yavru kedimiz mutlaka olur.