Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
saol ergun abi ufkum açıldı biraz daha...bardaklar için o süngerimsi sert malzemeyi nerden bulabilirim acaba...bardak çapına göre punch ile delik açılabilir sanıyorum evde. yada hazır birşeyler olabilir. çekmece işini de listeye alıyorum tabak çanak için de çözüm bulmak lazım. veya hepsini toptan plastik kağıt tabak çanak olarak düşünürsek sorun da kalmaz aslında. bulaşık derdi de olmaz. mutfak raflarına kapak yerine fileli lastik gergilerden düşünüyorum raftan malzeme düşmesini engeller hem de menteşe kapak derdi olmaz. tabi kapak daha estetik olur orası kesin...
Süngercilerde kalın ve sert ( 5-10 cm yüksekliğinde ) sünger bulabilirsin. Raf içlerine istediğin adet kalıpta ( bardaklara veya tabaklara göre ) düzgün bir şekilde kesebilirsin. Kağıt tabak fikri beni şaşırttı ! Bu kadar imkanlı bir mutfağı kamp ortamına taşıma şansı varken kağıt tabaklar ve bardaklar kullanmak ta ne alaka ?!?! Aksine, kampta senin evindeki gibi bir masayı kurman lazım ki karavan ile geldiğinin bir farkı olsun. Ben olsam kesinlikle kadehliklere kadar yaparım. Sahi şimdi aklıma geldi, geriye dönüp te bakmaya üşendim... Buzdolabı ?!?!?