Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaklaşık 7 ay önce Kayseri'de birinden 1200 TL'ye aldığım 2" OME ARB helezon ve amortisor kit arka amortisorleri arızalanmış. Arabadan önlü arkalı hafif dalgalanmalarda bile arkadan lok lok bir ses geliyor.

Aldığım kişi 500 km kullandım demişti. Ben en fazla 5000 km yapmışımdır ve bildiğiniz üzere araziye falan girmiyorum. Şimdi araştırma yaparken keşfettiğim üzere benim kit de sanırım 1.5" miş. http://www.jeep4x4center.com/arb/old...herokee-wj.htm burdaki ürünlerin aynısı. Ve netten çok araştırdım benim kitin renginde OME'nin 2" olanını göremedim.

Aldığım kişiye yazdım. Amortisor ilk gün bile patlar, ben başka bir tanesini patlattım dedi. Geçmiş olsun deyip konuyu kapattı.

Sanırım söylediği üzere kitler 500 km'lik değildi ve 2" değil 1.5". Biraz daha araştırıcam bu OME'nin 2" kiti yoksa bunu da yazacağım adama.

Amortisor tamiri yokmuş sanırım, mecburen eski amortisorlere Seda Abi'nin dediği üzere ek yapıp onları takacağım.

Bu arada arka rotilin de değişmesi gerekiyormuş.
o ebatta amortisör bulunabilir açık kapalı ölçüsü nedir bakalım bi. amortisör tamiri yapanlar var ama hiç yapmadım ne kadar verimli olur bilmiyorum