Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1- Aracınızın yeterince sıcak veya soğuk üflememesi aslında klima sistemindeki bir arızayı düşündürür, (klima radyatörü tıkanıklığı gibi, kaçak gibi, kanallarda tıkanıklık gibi, v.b) ancak siz sıcak veya soğuk hava istediğinizde bir taraf sıcak bir taraf soğuk üflüyorsa, o zaman yanlış havalandırma yapan tarafın klapelerinde bir kırık olabilir. Bu da ya ön göğüsün indirilerek detaylıca kazan ve kanalların temizlenmesi ve klapelerinde onarılmasını, ya da söylemiş olduğunuz videolardaki ve benimde benzer şekilde İZMİR' de çözdüğüm yöntemle torpido gözünün arkasından kesme işlemi yapılarak onarılmasıdır.
2- Polen filtresi ve kanalı aracımda olduğundan, kanalın temini Dediğiniz olay nasıl oluyor bilmiyorum. Ustama sorarım

3- Aracımı yükseltmediğimden henüz farklı mafsallı bir şaft a ihtiyaç duymadım. Ancak İzmir'de forumdan kardeşimiz Burak'ın aracını yükseltmesini yapmıştık, benzer ihtiyaç onunda vardı, fiyat aldığımızda yanlış hatırlamıyorsam, iyi bir işçilikle 300-400 gibi bir fiyat vermişlerdi ama yaptırmadık.
4- Benim aracımda yine yok ancak muhtemelen ya göğüsün arkasından ya da sunroof dan gelmiştir, baktırmak Lazım, ne desek havada kalır

Selamlar

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Su kaçağını %99 ihtimalle keşfettik ve şimdi bir problem kalmadı gibi.