Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Site ile Alakalı Öneriler

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı berdush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    www.geze-gen.com gelişimiyle doğrudan ilgili değil onu kastetmiştim. youtube da arama yapmıştım ama bulamamıştım ilk sayfada çıkıyormuş resim vs yok o yüzden atlamışım benim hatam.
    ya bu arada tire - olmasından dolayı aramalarda çıkmıyor galiba. çok anlamıyorum bu kanal işinden tavsiyen var mı püf noktası şu bu mesela
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye berdush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu arada tire - olmasından dolayı aramalarda çıkmıyor galiba. çok anlamıyorum bu kanal işinden tavsiyen var mı püf noktası şu bu mesela
    ben kanal arama sekmesini kullanarak ortada ( - ) işareti ile arattım ancak ne kapak resmi ne kanalın kendi resmi olmadığı için dikkatimden kaçtı. Püf noktası olarak logonun olduğu güzel bir resim profil resmi olarak konulabilir. Eklenen videoların açıklama bölümünü boş bırakmamak gerekebilir. Videoda yapılan aktivitelerin kısa bir özeti olursa google ın video sekmesinde bu kelimeler kullanılarak yapılan aramalarda kanalın videoları (izlenme sayısı ile orantılı olarak) çıkmaya başlayacaktır. Benim bildiklerim maalesef bu kadar.

Üye anarchist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geze-gen ismini koyarken daha site yapılmadan facebook'da bu fikrimi belirtmiştim