Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
GÜZEL PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER..zj'mi bende seviyorum beni mutlu ediyor mercedes'den sonra dahii
peki bahsettiğiniz**throttle ile şanzıman senkronu---pcv valf --O2 sensorlar,tps,map sensor ,throtle kapakları--evap canister.vakım sistemi** bu telafuzu bile zor olan sistemlerin check-up ını istanbulda namuslu bir şekilde yapacak olan bir yer varmı?master jeep servis ten başka;bende istanbula geldiğimde genel bakımın haricinde böyle astrofostik yerlerinin bakımınıda yaptırmak istiyorum.... yedek anahtarın uzaktan kumandası yok kumanda edinip;bunu araca tanıtmak gerekiyor;birde bende uzaktan kumanda kilitlediğimde kısa korna çalıyor ama ekranda bir ışık filan yanmıyor immo devre dışı herhalde birde alarm varmı yokmu bilmiyorum kumanda ile kapatıp anahtar ile açtığımda araç çalışıyor ve alarm çalmıyor herhalde kumanda ile araç arasında bu işlemler önceki sahibi tarafından iptal edilmiş olabilirmi?bu konu hakkında tecrübe bilgi sahibi olanlar var ise paylaşırlarsa memnun olurum....
kazasız günler.
önceki sahibi iptal etmiş olabilir ancak kumandadan kilitlediğinde korna kısaca bap diye ötüyorsa aslında alarm aktif demektir bende de kilitleyince korna sesi geliyor bu özelliği iptal edebilirsiniz serviste beyine girip kapatabiliyorlar.camlar açıkken aracı kumandadan kilitleyin kapıyı açınca alarm ötüyorsa ki alarm dediğim korna çalmasıdır kesik kesik ...alarm aktiftir ama motor kilidi için emin değilim bende bi deneyeyim