Alıntı ycankes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle hayırlı olsun.
---93-98 yılı arası üretilen Grand Cherokeelerin hepsi ZJ kasa kodu. XJler ise 1989 ve 2001 yılı arası üretilen Cherokee'lerin kasa kodu diye biliyorum ben.
---Bagaj döşemesini sökün biraz incelediğinizde alakalı sensörü göreceksiniz.Kablosunda falan temassızlık olabilir.Daha 2 hafta önce bizde yaşadık bunu.Döşemeyi söktük sensör kablosunu sök tak yaptık pozisyonuyla biraz oynadık tekrar taktık ve güzelce sabitledik ve sorun çözüldü.
---Koltuk hafızası bozuk olabilir.Tamiri mümkünmü bilgim yok şimdilik çare olarak ayarınızı yaptıktan sonra soketini kapı içinden sökerseniz sürekli koltuk ayarlamak durumunda kalmazsınız.Bu konuda tam bir bilgim yok ama ilgili konu Jeep bölümünde biraz aşağılarda olmalı daha önce okuduğumu hatırlıyorum.Biraz vakit ayırırsanız aklınıza takılan bir çok şeye cevabı forumda bulabilirsiniz.
---Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.Daha bilgili abilerimde size yardımcı olacaktır.Keyifli forumlar
Hayirli olsun dostum.Bazi ufak tefek sorunlari dert etme zamanla hem çözecek çözerken de daha fazla keyif alacaginiz muhakkaktir. Ancak bu durum biraz el becerisi olanlar icindir. Diger turlu ben anlamam sadece binerim tarzinda kullanicilari hatırı sayilir derecede uzer unutmayalim.Zira bu araclara birazda bu sebepten katlanmiyormuyuz ki zaten.Çocuklar gibi oynamaktan ziyadesi ile zevk aliyoruz bildiklerimizi arkadaslarimizla paylaşıp mutlu olmanin baska bir boyutunu yaşıyoruz.Hasili bu araclar bize cocuklugu paylasmayi unutmamayi sevinci huznu dahasi yasamin ta kendisini anlatıyor. Gelelim kisa bir fasildan sonra problemlerinden biri olan koltuk hafizasi sorunsalina.Yanlis hatirlamiyorsam Ergun abinin bir paylasimi olsa gerekti GC kullanici kitabini zahmet edip pdf olarak yayinlamisti bende onu indirdim ve kitap haline getirnistim.şoyle bir satir hatirliyorum 2 adet kumanda mevcut 1-2 kullanici kumandasi hangisi ile giris yapiyorsaniz hafiza o yonde devreye giriyor.birde soyle deneyin her 2 hafizayida ayni konumda ayarlayin birde oyle deneyin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi