Yazdırılabilir Görünüm
-
Ben tavan lambalarını söküp led yaptım hem aracın içi daha aydınlık oldu hemde tüm ışıklar açık kalsa dahi aküyü bitirmiyor. Bence bunu bir düşünün
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Tavan lambalarının kapakları tırnaklı hemen çıkıyor iç lambalarda geçmeli eğer led düşünmezseniz bir tanesini söküp ampulleri araştırın ama ampullerin yerine led daha aydınlık yaptı
-
Alıntı:
degrente Nickli Üyeden Alıntı
Tavan lambalarının kapakları tırnaklı hemen çıkıyor iç lambalarda geçmeli eğer led düşünmezseniz bir tanesini söküp ampulleri araştırın ama ampullerin yerine led daha aydınlık yaptı
bir fotoğraf var mı, merak ettim?
-
Merhaba, biten akümü değiştirmek adına yeni akü tercihi yaptım ve bugün aracıma yeni akümü bağladım.ZJ 5.9 aracımın istenilen akü ölçülerine uygun olan ölçüde performansı yüksek Exide marka akü tercih ettim,daha önce yetkili servislerden birinden öğrendim şuan ellerinde olmasada ZJ gibi araçlarda önceki yıllarda mopar bulunamayınca Exide marka akü tercih etmişler ve o yuzden de bu markaya sıcak baktım.Özellikleride gayet iyi.Akünün modeli şu:
Exide Premium Carbon Boost 12V 77Ah 760CCA ve fiyatıda bence uygun.Umarım üründen ilerleyen zamanlarda da memnun kalırım.
http://www.exide.com/gb/en/product-s...bon-boost.aspx
-
Ankara'daki arkadaşlar hangi servislere götürüyor araçlarını? Tüm tavsiyelerinize açığım..
Selamlar..
-
Alıntı:
bahadr Nickli Üyeden Alıntı
Ankara'daki arkadaşlar hangi servislere götürüyor araçlarını? Tüm tavsiyelerinize açığım..
Selamlar..
özelden yazdım bahadır
-
Flowmaster taktırdıktan sonra haliyle bi miktar daha gaza basarak kullanmaya başladım :D bundan sebep bazen yanık kokusu geliyor kullanırken,takarken düzgün takamadıklarındanmıdır yoksa sıkıntı bende mi çok mu basıyorum :D egzozcuya götürüp kontrol ettirsem mi :confused:
-
Alıntı:
cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı
Flowmaster taktırdıktan sonra haliyle bi miktar daha gaza basarak kullanmaya başladım :D bundan sebep bazen yanık kokusu geliyor kullanırken,takarken düzgün takamadıklarındanmıdır yoksa sıkıntı bende mi çok mu basıyorum :D egzozcuya götürüp kontrol ettirsem mi :confused:
Oguzhan flowmaster üzerindeki boya belirli bir süre yanık kokusu verecektir.ancak şunuda bir kontrol et.motor külbütör kapağı yağ sızdırıyor ve bu sızan yağ manifolda akıyorsa sıcak manifold yağı yakacak ve havalandırma kanalından içeri yağ kokusu verecektir.böyle bir durum olmadığından da emin ol...
HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Alıntı:
KARADAG Nickli Üyeden Alıntı
Oguzhan flowmaster üzerindeki boya belirli bir süre yanık kokusu verecektir.ancak şunuda bir kontrol et.motor külbütör kapağı yağ sızdırıyor ve bu sızan yağ manifolda akıyorsa sıcak manifold yağı yakacak ve havalandırma kanalından içeri yağ kokusu verecektir.böyle bir durum olmadığından da emin ol...
HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam 2 gündür kafaya takıyodum :) neden olur diye,bahsettiğin diğer durumu da haftasonu bir kontrol edeyim aklımda soru işareti kalmasın teşekkür ederim cevap için
-
Alıntı:
Anladım hocam 2 gündür kafaya takıyodum :) neden olur diye,bahsettiğin diğer durumu da haftasonu bir kontrol edeyim aklımda soru işareti kalmasın teşekkür ederim cevap için
Ben fm taktırdığımın ikinci günü aracın altından dumanlar ve kokular yükselmeye başlamıştı.
Sonra bunun yeeni egsoz olduğunu anladım. koku sebebi budur muhtemelen
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Alıntı:
Ben fm taktırdığımın ikinci günü aracın altından dumanlar ve kokular yükselmeye başlamıştı.
-
Alıntı:
Yükseltme ne oldu :))
-
Alıntı:
ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı
Bende yakacağım sandım bi yerlerini hocam :D ne kadar süre sonra geçiyor o yanık kokusu olmazsa geçene kadar sıkıştırmayım pek :D
-
Alıntı:
archway Nickli Üyeden Alıntı
Yükseltme ne oldu :))
haahh abi takiptesin :D yaptıracağım bi şeyler de 2 inch get mi olur artık 3.5 kit mi olur bide biraz daha kaynağa ihtiyacım var :D onu bekliyorum :D mart ayında bişeyler olabilir :D
-
Alıntı:
haahh abi takiptesin :D yaptıracağım bi şeyler de 2 inch get mi olur artık 3.5 kit mi olur bide biraz daha kaynağa ihtiyacım var :D onu bekliyorum :D mart ayında bişeyler olabilir :D
Sende benim gibi standart binicen anlaşılan :)
-
Alıntı:
Sende benim gibi standart binicen anlaşılan :)
Bendeki bu kararsızlıkla bakarsın seneye satar 5.9 alırım :D :D işin şakası bi tarafa ustamın bi uygulaması var bilmiyorum deneyen oldumu burda zj lerin ön yaylar arkalara göre daha uzunmuş onları söker arkalara takarız önlere de 2 inch get koyarız o şekilde 31 lastik sığıyor dedi yaptığı arabaları bi ara gidip inceleyeceğim ona göre karar vericem de bi gidemedim içime sinmezse yine 2 inch get taktırırım :D ama yapıcam bunu kararlıyım abi :D
-
Alıntı:
Bendeki bu kararsızlıkla bakarsın seneye satar 5.9 alırım :D :D işin şakası bi tarafa ustamın bi uygulaması var bilmiyorum deneyen oldumu burda zj lerin ön yaylar arkalara göre daha uzunmuş onları söker arkalara takarız önlere de 2 inch get koyarız o şekilde 31 lastik sığıyor dedi yaptığı arabaları bi ara gidip inceleyeceğim ona göre karar vericem de bi gidemedim içime sinmezse yine 2 inch get taktırırım :D ama yapıcam bunu kararlıyım abi :D
3.5" kit takılırken yapılan işlem bu. Budget kit diye geçer ismi. Ustanızın dediği sağlıklı bir iş değil. 3.5"kitede 33"e kadar lastik takılıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltirler.
-
Alıntı:
ycankes Nickli Üyeden Alıntı
3.5" kit takılırken yapılan işlem bu. Budget kit diye geçer ismi. Ustanızın dediği sağlıklı bir iş değil. 3.5"kitede 33"e kadar lastik takılıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltirler.
Doğrudur hocam, belki o da sizin bahsettiğiniz gibi anlatmıştır da benim aklımda yarım yamalak bunlar kalmış, zaten 3.5" bana fazla bile aslına bakarsan, ama bakım için gittiğimde bi konuşacağım yinede olmadı 2" get 245 75 16 bf yapar geçerim diye düşünüyorum öyle çok ağır arazi kullanımım olmayacak
-
bu arıza tespit işlemi nasıl yapılıyor
https://www.youtube.com/watch?v=OjEXhu0WOr8
-
Kalorifer radyatörü değiştiren oldu mu? Kalorifer çok az ısıtıyor. Bir de klima ön camdan buğuyu alamıyor. ikisi için de göğsün sökülmesi gerekiyor sanırım.
Tek endişem göğsün toplandıktan sonra orasından burasından ses gelmesi, tırnakların kırılması vs..
Ne tavsiye edersiniz?
-
Alıntı:
Kalorifer radyatörü değiştiren oldu mu? Kalorifer çok az ısıtıyor. Bir de klima ön camdan buğuyu alamıyor. ikisi için de göğsün sökülmesi gerekiyor sanırım.
Tek endişem göğsün toplandıktan sonra orasından burasından ses gelmesi, tırnakların kırılması vs..
Ne tavsiye edersiniz?
Her genç kızın başına gelecek. İyi birine söktürülecek ya da videoya bakarak teeek tek yapılacak:)))
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Her genç kızın başına gelecek. İyi birine söktürülecek ya da videoya bakarak teeek tek yapılacak:)))
O "iyi biri" kim, sorun bu =) Ankara'da bu işi yaptıran var mı?
-
Alıntı:
Ne tavsiye edersiniz?
bahadır sanayide kalorifer temizliği yapan yerler vardır gir birine sistemi bir temizlesin önce ondan sonra gögüs sökmek gerekirse bakarsın ben 2 aracıma da yaptırdım kalorifer temizliğini tavsiye ederim mutlaka aynen ısıtmıyordu gaza fazla basınca sıcak veriyordu gazı kesince soğuyordu bi temizlik yaptık hamam gibi oldu ...
-
Alıntı:
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı
bahadır sanayide kalorifer temizliği yapan yerler vardır gir birine sistemi bir temizlesin önce ondan sonra gögüs sökmek gerekirse bakarsın ben 2 aracıma da yaptırdım kalorifer temizliğini tavsiye ederim mutlaka aynen ısıtmıyordu gaza fazla basınca sıcak veriyordu gazı kesince soğuyordu bi temizlik yaptık hamam gibi oldu ...
Çok tıkalıysa açmak için fazla ilaç veriyorlar, bilene yaptırmak lazım, kalorifer halıda suyla elinde kalır vallah
-
Bizim bi arkadaş kalorifer radyatörünün içine porçozü bastı. sonrası hamam :):) bir kovanın içinden akvaryum pompasıyla radyatörün girişine basti suyu diğer taraftan tahliye etti.
Sizde radyatör temizleyicilerden birine gidip yaptırabilirsiniz. sonrası rahat.
Bizim bi arkadaş kalorifer radyatörünün içine porçozü bastı. sonrası hamam :):) bir kovanın içinden akvaryum pompasıyla radyatörün girişine basti suyu diğer taraftan tahliye etti.
Sizde radyatör temizleyicilerden birine gidip yaptırabilirsiniz. sonrası rahat.
-
kalörifer fan sesini nasıl çözerim, en düşük devirde bile sesli.
birde arka cam su atmıyor iğneyle açmayı denedim işe yaramadı,cam suyuna kireç çözücü koysam işe yarar mı
-
Alıntı:
leone1907 Nickli Üyeden Alıntı
kalörifer fan sesini nasıl çözerim, en düşük devirde bile sesli.
birde arka cam su atmıyor iğneyle açmayı denedim işe yaramadı,cam suyuna kireç çözücü koysam işe yarar mı
hortumu su haznesinden sök hava tabancası ile hava tut bakalım arkadan hava çıkıyor mu
-
bu arada lpg kit için ne önerirsiniz
bir çok yerden atiker gold önerisi aldım ama bir tane servis goldlar sizin araçta 3-5 ay sonra sorun çıkartıyor dedi
-
Alıntı:
bir çok yerden atiker gold önerisi aldım ama bir tane servis goldlar sizin araçta 3-5 ay sonra sorun çıkartıyor dedi
2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı.
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2013 Jeep Compass MK49 2.0 Limited
-
Alıntı:
1998 jeep 5.9 yaklaşık 10.000 km yi geçti
2005 chrysler sebring 2.7 11.000 km oldu
ikisine de 2016 yılında atiker gold taktırdım hiçbir sorun olmadı hatta daha bakıma bile götürmedim 10 bin olmuş ikiside götürmek lazıım...kadiiiiirrrrrrrr
-
Alıntı:
FuatD Nickli Üyeden Alıntı
2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı.
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2013 Jeep Compass MK49 2.0 Limited
o halde servis kendine güvenemediği için sallamış :)
sizin 5,2nin benzin ve lpg tüketimi nasıl?
-
Benim 5.2'de vikars diye bir markanin lpg kiti var. Komple deÄŸiÅŸtireceÄŸim. Vikars ne:)
Bir yanim atiker diger yanim prins diyor. Fiyat/performans olarak atiker agir basiyor gibi.
-
2" gete alternatif rough country 3.5" kit mi taksam diye düşünüyorum şu sıralar bu kiti taktığımız zaman alt düzende başka ekstra bişeyler değişecek mi şaft mafsallıya dönecek bi onu biliyorum mafsallıya çevirme işi masraflımı aşağı yukarı ne kadar tutar çok tutmazsa get taktırırsamda çevireyim diyorum :) birde rough country 3.5" takarsam jant değişmeden 32" lastik takabilirmiyiz acaba jantları değiştirmeden kurtarabilirmiyiz :D
kafamda deli sorular bu haftasonu bakalım ya 3.5" kit taktırıcam yada 2" get :D
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...829f7d012f.jpg
Ergun abi saÄŸolsun:)
-
Alıntı:
GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel oldu bu tablo sağolasın hocam, tabi ergun abi de sağolsun :D
tablodan anlaşılan baya bişey gerekiyor takarsak kiti :confused:
-
Alıntı:
Çok güzel oldu bu tablo sağolasın hocam, tabi ergun abi de sağolsun :D
tablodan anlaşılan baya bişey gerekiyor takarsak kiti :confused:
O yüzden en iyisi 2" get tak kafan rahat etsin istersen benim aracı kullan bir bak :)
-
bu dönen ve sonra duran parça nedir, sürekli dönmesi ve durması normal mi?
https://youtu.be/AKjssx0tb2U
-
Alıntı:
Klima devreye giriyor :) korkucak bi durum yok
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 V8
-
Alıntı:
Kadir Nickli Üyeden Alıntı
Klima devreye giriyor :) korkucak bi durum yok
insan bilmeyince tırsıyor :D
-
Alıntı:
insan bilmeyince tırsıyor :D
Alışırsın zamanla sende [emoji16]
-
Alıntı:
O yüzden en iyisi 2" get tak kafan rahat etsin istersen benim aracı kullan bir bak :)
Valla abi hala düşünüyorum şu 3.5" kiti :D gerçi ben düşünüp karar verene kadar muhtemelen az olan stokta biter mecbur get'e yönelerim :D sağolasın abi teklifin için senin mekan bana çok uzak :) benim ustanın 5.2'de de 245 75 16 2" get var olmazsa onla bi turlarım orjinal haline göre arabanın tepkilerinde çok değişiklik oldu mu, şaftın ötme durumu oldumu malum açısı biraz değişiyor