Her kese mutlu günler 2001 model 295000 km bir 4.7 wj satın aldım,
Aracımın ön tarafından bir uğultu geliyordu, yaşadığım yer olan Samsun da Jeep den anlayan pek usta olmadığından eski ustama götürdüm o da tecrübe turundan sonra porye bilyalarından olduğunu belirtti sağ ve sol bilyaları değiştik gerçektende çıkan bilyalar gayet kötü durumda idi ama ses % 50 azalmış olarak gelmeye devam ediyor.
Gazdan ayağımı çektiğimde ses kesiliyor yüklendiğim zaman ses yükseliyor. Başka bir ustanın teşhisi ise sesin ön defransiyelde olduğu 4 adet bilyalardan hepsinin yada bir kaçının bozuk olduğundan bahsetti fakat tecrübesinin az olduğundan ve tamir masrafı için çıkarttığı 2500 tl den dolayı açıkcası pek güvenemiyorum.
Başka formlarda şafttan da bahsedildiğini okudum kafam iyice karıştı.
Sizce nelere baktırmam neleri kontrol etmem gerekli konu ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var.

Bir diğer sorum ise aracım 2001 model ama gösterge paneli siyah zeminli yani 99 ve 2000 lerde olanlardan nette gördüğüm tüm 2001 araçlar beyaz göstergeli sadece dün yine sahibinden comda bir araç gördüm o da 2001 onun göstergeside siyah hani şu aksesuarlı 73 bin tl istiyen acaba bizim bu arabanın gösterge saati mi değişmiş yoksa 2001 dede siyah saat varmı.
Şimdiden çok teşekkür ederim.